Menu
0
100% Klanttevredenheid
Inruil Mogelijk
Echte Productspecialisten
T 073-6897729
€829,00
Toevoegen aan winkelwagen
Yamaha AV Receiver RX-V6A
Yamaha AV Receiver RX-V6A
Yamaha AV Receiver RX-V6A
Yamaha AV Receiver RX-V6A

Yamaha AV Receiver RX-V6A

€829,00Incl. btw
Bestelbaar

Haal meer uit je entertainment. Met de kristalheldere beelden en het meeslepende geluid van de V6A voelt elk moment levensecht aan. Lees meer..

verwachte levertijd: 2-5 dagen
 • Inruil mogelijk

  Ruil uw oude apparatuur in
 • Offerte

  Vraag via [email protected] aan
 • 100% klanttevredenheid

  Alle aandacht voor u
 • Echte winkel

  Echte productspecialisten

Productomschrijving

TRUE SOUND
Maak van elke avond een filmavond. Sterker nog, het voelt alsof je in het verhaal bent beland. De Yamaha-benadering van toonbalans zorgt voor een ongelooflijk gedetailleerd en nauwkeurig timbre in elke stem. Dynamiek is te vinden in het emotionele contrast tussen de stilte en beweging in de film. De urgentie en suspense tussen actiescènes is voelbaar door het geluidsveld dat gecreëerd wordt.

Dolby Atmos® met Height Virtualizer*
Voor gebruikers die geen plafond- of naar boven gerichte luidsprekers in hun systeem hebben, simuleert Dolby Atmos met Height Virtualization Technology de Atmos-ervaring met voorwaarts gerichte drivers. Configureer maximaal vijf luidsprekers om het effect van twee plafondluidsprekers na te bootsen of gebruik alle zeven kanalen om het krachtige effect van vier bovenluidsprekers te simuleren.

Voel elke dimensie met Dolby Atmos. Geniet van een 5.1-surroundsoundsysteem en twee extra bovenluidsprekers of twee Dolby Atmos-hoogteluidsprekers voor dramatische geluidseffecten van boven waarin je helemaal opgaat – inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content.

*Deze functie is beschikbaar via een firmware-update.


DTS:X®
Meeslepende DTS:X-audioformattering plaatst geluid waar het normaal zou klinken in een ruimte, zodat je levensechte, multidimensionale audio krijgt. De geïntegreerde Spatial Remapping Engine van DTS Neural:X™ maakt al je favoriete films meeslepender en realistischer.

CINEMA DSP 3D voor films, muziek en games
Deze unieke Yamaha-technologie voor het creëren van geluidsvelden is ontwikkeld door data van gemeten geluidsvelden te combineren met digitale signaalverwerking. Yamaha heeft data van geluidsvelden in allerlei beroemde concertzalen en muziekclubs over de hele wereld verzameld en daar de eigen uitgebreide ervaring met het ontwerpen van concertzalen, PA-systemen en mixen op losgelaten. Door deze enorme hoeveelheid informatie te digitaliseren en en verwerken op speciale LSI-apparaten, wordt de ruimtelijkheid van concertzalen en muziekclubs effectief bij je thuis gereproduceerd. Ga helemaal op in het verbluffende realisme van je films en ontdek een wereld van indrukwekkend bioscoopgeluid.

Voordeel van een hoge slew-rate
Dit zorgt voor een exacte signaaloverdracht en is daardoor met name geschikt voor Hi-Res-audiosignalen. In het algemeen hebben versterkers met een hoge slew-rate een instabiele signaaloverdracht, maar het nieuwe, door Yamaha ontworpen circuit zorgt dat de signaaloverdracht stabiel blijft.

Compressed Music Enhancer
Als muziek wordt gecodeerd in een digitaal gecomprimeerd formaat zoals mp3, heeft dit negatieve gevolgen voor de frequentierespons. Maar de klankverbetering voor gecomprimeerde digitale muziek (Compressed Music Enhancer) maakt gebruik van geavanceerde digitale signaalverwerking op basis van exclusieve algoritmes om te herstellen wat verloren is gegaan. Zo klinkt muziek altijd klinkt zoals die is bedoeld.

HDR10+*
HDR10+ geeft niet alleen per scène (of zelfs per frame) het dynamische bereik (het bereik van licht tot donker) van videocontent weer, maar behoudt daarnaast met behulp van een kleine hoeveelheid metagegevens de scènekenmerken tussen licht en donker, zodat er geen belangrijke details verloren gaan. Zo worden de beelden realistischer gereproduceerd op de manier die de maker heeft bedoeld.

*Deze functie is beschikbaar via een firmware-update.


4K/120Hz
4K/120 Hz maakt ultrasnelle bewegende UHD-beelden mogelijk die helder en haarscherp zijn, wat ideaal is voor sport, actiefilms, geavanceerde games en VR.


Speciale gamingfunctie (ALLM, VRR, QMS, QFT)*
Uitgebreide gaming- en mediafuncties zorgen voor vloeiende bewegingen en naadloze overgangen bij games, films en video. ALLM (Auto Low Latency Mode) selecteert automatisch de ideale latentie-instelling voor vloeiende, ononderbroken beelden en interactiviteit zonder haperingen. VRR (Variable Refresh Rate) vermindert of voorkomt haperingen, schokken en frame tearing voor een soepele en gedetailleerde weergave van games. QMS (Quick Media Switching) voor films en video elimineert vertragingen die kunnen leiden tot lege frames voordat content wordt weergegeven. QFT (Quick Frame Transport) vermindert de latentie voor vloeiendere games zonder haperingen en realtime interactieve VR.

*Deze functie is beschikbaar via een firmware-update.

AV Setup Guide-app voor eerste installatie
Geen gedoe en geen onduidelijkheid. Deze speciale app biedt deskundige ondersteuning bij de installatie van je AV-receiver en bronapparaten. Verder word je geholpen bij diverse andere instellingen, bijvoorbeeld voor je luidsprekers, tv, bronapparaten en versterker.

Eenvoudige bediening met MusicCast-app
Gebruik je smartphone of tablet samen met de MusicCast Controller-app om de AVR te bedienen en snel en eenvoudig instellingen te wijzigen. Dezelfde Controller-app fungeert als afstandsbediening voor al je MusicCast-compatibele apparaten en biedt alle instellingen voor Multiroom Audio.

Spraakbediening (Alexa, Google Assistent)
Handmatige of spraakbediening – aan jou de keuze. Gebruik de intuïtieve bediening voor één bepaald MusicCast-product of bedien met Alexa of de Google Assistent alle systemen samen en hoor hoe je huis tot leven komt.

*De beschikbaarheid van spraakbediening via Amazon Alexa en de Google Assistent verschilt per regio.

*Voor het geven van spraakopdrachten is een apparaat van derden vereist.

YPAO™R.S.C/Multi-Point
YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyseert de akoestiek en je systeem en past de verschillende audioparameters aan voor het beste geluid in jouw ruimte. Plaats de meegeleverde microfoon gewoon op je luisterpositie en schakel YPAO in. Het systeem wordt dan automatisch gekalibreerd voor optimale prestaties van je thuisbioscoop.


Draadloze achterluidspreker
Combineer deze AV-receiver met de MusicCast 50 of MusicCast 20 draadloze streamingluidspreker en geniet van het verbluffende comfort van een thuisbioscoop met draadloze surround sound. Bovendien krijg je sensationeel, realistisch geluid uit een nette installatie zonder allerlei kabels. Verander je woonkamer moeiteloos in een speciale entertainmentomgeving waar je volledig kunt opgaan in films en muziek.


Indrukwekkend en krachtig designconcept
De opvallende, gestroomlijnde behuizing van Yamaha straalt de belangrijkste aspecten van Home Entertainment Control uit. Het iconische design dat zowel verfijnd als ongetemd is, biedt hoge prestaties en naadloze toegankelijkheid. Deze harmonische constructie is het toonbeeld van elegantie, functionaliteit en vakmanschap.


Programmeerbare scèneknoppen voor nummers en zenders
Er zijn vier scèneknoppen, die je kunt programmeren voor verschillende ingangen of voor een geluidsveldprogramma, Music Enhancer, HDMI-uitgang en meer. De ingangen kunnen worden ingesteld op specifieke bronnen, zoals een FM- of internetradiozender, een zender op een streamingservice, een usb-apparaat of een nummer op een pc of NAS (netwerk). Wanneer je ze hebt ingesteld, druk je op een van deze knoppen op de hoofdunit of de afstandsbediening om de receiver in te schakelen en de gewenste muziek te luisteren. De knoppen kunnen op elk moment opnieuw worden ingesteld.

 

Multiroom Audio – MusicCast
Stel je voor, al je favoriete muziek overal in huis – vanaf elke bron. Van je favoriete vinyl tot AirPlay® en van Bluetooth® tot streamingdiensten* of het geluid van je tv... MusicCast maakt het allemaal mogelijk.

Bovendien zijn alle MusicCast-producten ontworpen met geluidskwaliteit als topprioriteit. Hi-Res formaten, zoals Apple Lossless (ALAC) tot 96 kHz, WAV, FLAC en AIFF tot 384 kHz worden allemaal ondersteund.

*De beschikbaarheid van streamingdiensten verschilt per regio.


Airplay 2
Hey Siri. Play music in the kitchen and living room.

AirPlay2 maakt het mogelijk om Apple Music en andere streamingdiensten te streamen naar meerdere MusicCast-apparaten in je hele huis. Voor de bediening gebruik je je iPhone of iPad, je koppelt er een HomePod aan of je vraagt het gewoon aan Siri met een spraakopdracht.


Streamingdienst
Ontdek een wereld van muziek via de geïntegreerde streamingdiensten*. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de AV-receiver. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

*De beschikbaarheid van streamingdiensten verschilt per regio.


eARC
Haal meer uit je 4K-content. Enhanced Audio Return Channel (vaak aangegeven als eARC) is de volgende generatie van ARC – nu beschikbaar in de toonaangevende AV-receivers van Yamaha.

eARC geeft de volledige resolutie van meerkanaals audioformaten zoals Dolby® TrueHD en DTS-HD® weer via je bestaande HDMI-aansluiting. Zo krijg je de meest realistische surround sound om helemaal op te gaan in je favoriete films of scènes.

Zone2
Dankzij Zone2-compatibele luidsprekeraansluitingen kan dit systeem dezelfde AV-content (of zelfs andere) als in de hoofdruimte ergens anders afspelen. Stel, je hebt luidsprekers in je slaapkamer of keuken, dan kun je naar de andere ruimte gaan en daar ook naar dezelfde content of juist andere content kijken of luisteren als in je hoofdruimte.

Phono
Deze AV-receiver heeft een speciale phono-ingang waarop je een platenspeler kunt aansluiten om ook van je vinylcollectie te kunnen genieten.

 

Specificaties

 • Kanaal 7.2
 • Nominaal uitgangsvermogen (1 kHz, 1 kanaal aangedreven) 125 W (8 ohm, 0,9% THD) 
 • Nominaal uitgangsvermogen (20 Hz - 20 kHz, 2-kanaals aangedreven) 100 W (8 ohm, 0,06% THD)
 • Maximaal effectief uitgangsvermogen (1 kHz, 1 kanaal aangedreven) 150 W (8 ohm, 10% THD) 
 • Versterker met hoge slew rate Ja
 • Surround:AI Nee
 • CINEMA DSP Ja
 • DSP-programma's 17
 • Aanpassing dialoogniveau Ja
 • Virtual Presence-luidspreker Ja
 • Virtuele surround-achterluidspreker Ja
 • Dialooglift Ja
 • SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Ja
 • Dolby Atmos Ja
 • Dolby Atmos Height Virtualizer Ja
 • Dolby TrueHD Ja
 • Dolby Digital Plus Ja
 • Dolby Surround Ja
 • DTS:X Ja
 • DTS-HD Master Audio Ja
 • Bestandsindeling MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: tot 48 kHz / 16-bit, ALAC: tot 96 kHz / 24-bit, FLAC: tot 384 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: tot 384 kHz / 32-bit, DSD: tot 11,2 MHz 
 • Pure Direct Ja
 • Gecomprimeerde muziekversterker Ja
 • Muziekversterker met hoge resolutie Nee
 • YPAO meerpuntsmeting Ja
 • YPAO-volume Ja
 • Adaptieve DRC (Dynamic Range Control) Ja
 • Beginvolume- en maximumvolume-instelling Ja
 • KUNST. Wig Ja
 • Bi-amp mogelijkheid Ja
 • Audiovertraging Ja (0-500 ms)
 • DA-omzetter 384 kHz / 32-bits BB PCM5102A 
 • Videofuncties HDMI eARC Ja
 • HDMI Audio Return Channel Ja
 • HDMI-doorvoer 8K60B, 4K120AB, 24GBPS *HDMI1-3
 • HDMI Up-scaling Ja tot 4K
 • HDMI Up-conversie Nee
 • Dolby Vision Ja
 • HDR 10+ Ja
 • VRR/ALLM Ja/Ja J
 • Video-aanpassing Nee
 • Connectiviteit MusicCast Surround Ja
 • HDMI-ingang/-uitgang 7 / 1 
 • HDMI CEC Ja 
 • USB-ingang Ja 
 • Netwerkpoort Ja
 • Wi-Fi Ja (2,4 / 5 GHz)
 • AirPlay 2 Ja
 • Bluetooth Ja (SBC / AAC)
 • AV-ingang voorzijde USB
 • Digitale audio-invoer/uitvoer: optisch 1/0 
 • Digitale audio-invoer/uitvoer: coaxiaal 1/0
 • Analoge audio-invoer/uitvoer 4 / 0 
 • Phono-ingang Ja
 • XLR-aansluiting Nee
 • Component video-ingang/-uitgang Nee
 • Composiet video-ingang/-uitgang Nee
 • Preout 2.2-kan
 • Hoofdtelefoonuitgang 1
 • Tunergedeelte FM/AM-tuner Ja (Beschikbaarheid verschilt per regio.) 
 • DAB-tuner Ja (Beschikbaarheid verschilt per regio.) 
 • Weergave op het scherm Grafische gebruikersinterface 
 • SCÈNE Ja (8 sets)
 • App Control Ja (iPhone / iPad / Android telefoon / tablet)
 • Webbrowserbeheer Ja
 • Afstandsbediening Ja
 • Zoneregeling Zone 2 Audio-uitvoer Preout
 • Zone 3 Audio-uitvoer Nee
 • Zone 4 Audio-uitvoer Nee
 • Aangedreven zone Zone 2
 • Zone video-uitgang Nee
 • Zone B Uitgang Nee
 • Zone-GUI Nee
 • RS-232C-interface Nee
 • +12V Triggeruitgang 1
 • Externe (IR) invoer/uitvoer Nee
 • Feestmodus Ja
 • Algemeen stroomverbruik in stand-by (alleen IR) 0,1 W
 • Auto Power Standby Ja
 • ECO-modus Ja
 • Afmetingen (B x H x D) 435 B x 171 H x 377 D mm (met antenne omhoog: 435 B x 245 H x 377 D mm)
 • Gewicht 9,8 kg.

*YAMAHA was oorspronkelijk bedoeld om QMS (Quick Media Switching) te ondersteunen binnen de HDMI 2.1-specificatie. YAMAHA ontdekte later echter dat deze modellen niet kunnen worden bijgewerkt om QMS via firmware te ondersteunen. Dit komt door een onvoorziene hardwarebeperking die wordt veroorzaakt door een wijziging van de QMS-specificatie in HDMI 2.1a. Deze hardwarebeperking is van invloed op huidige AV-receivers, waaronder Yamaha. (Informatie gecorrigeerd in mei 2023)

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

AV Receiver RX-V6A

0 beoordelingen

Beoordeel Yamaha AV Receiver RX-V6A

Haal meer uit je entertainment. Met de kristalheldere beelden en het meeslepende geluid van de V6A v..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis