Menu
0
100% Klanttevredenheid
Inruil Mogelijk
Echte Productspecialisten
T 073-6897729
€1.599,00
Toevoegen aan winkelwagen
Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A
Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A
Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A
Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A
Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A

Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A

€1.599,00Incl. btw
Bestelbaar

Voor muziekliefhebbers die alleen maar het beste geluid willen. De R-N1000A bouwt voort op de technologie van Yamaha's topmodellen, zodat jij optimaal van muziek met een onvervalst hifigeluid kunt genieten. Lees meer..

verwachte levertijd: 2-5 dagen
 • Inruil mogelijk

  Ruil uw oude apparatuur in
 • Offerte

  Vraag via [email protected] aan
 • 100% klanttevredenheid

  Alle aandacht voor u
 • Echte winkel

  Echte productspecialisten

Productomschrijving

De R-N1000A van Yamaha beschikt over de unieke YPAO™-geluidsveldcorrectie, op maat gemaakte transformatoren met hoge capaciteit, ultraprecieze ESS DAC’s en een reeks andere superieure onderdelen. Daarmee heeft dit model alles wat nodig is om hoogwaardig geluid te produceren om zo je woonkamer om te toveren tot een bijzondere omgeving waarin je kunt genieten van muziek met een prachtig, adembenemend geluid.

TRUE SOUND
Dit is geluid dat alleen Yamaha kan realiseren, als het enige audiomerk ter wereld dat alles aanpakt vanaf het moment dat een geluid wordt gecreëerd tot het moment dat dit het menselijk oor bereikt. Sluit je ogen en laat je overweldigen door het gevoel dat de artiest recht voor je staat, en ervaar het indrukwekkende gevoel echt 'dichter bij de artiest te zitten'.

KLANKBEELD
De positie van de artiest en het instrument, en zelfs de verfijnde nuances en gehele atmosfeer van de uitvoeringsruimte, worden verbluffend goed gereproduceerd. Het hieruit voortkomende geluidsbeeld is zo ongelooflijk realistisch dat het voelt alsof je persoonlijk aanwezig bent bij de uitvoering.

Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer (YPAO™)

Omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het sonische karakter van een ruimte, en bij elk type audio. Yamaha’s eigen geautomatiseerde YPAO™-kalibratietechniek, die in de loop van tientallen jaren met het gebruik in thuisbioscoopproducten is verfijnd, is geoptimaliseerd voor de R-N1000A voor een ideale luisteromgeving. Het voelt alsof je in een professionele audioluisterruimte zit, zonder dat je zelf handmatig lastige instellingen moet aanpassen. YPAO™ beschikt over precisie-EQ, die uitzonderlijk nauwkeurige equalizing uitvoert voor een audioresolutie met een nauwkeurigheid tot 192 kHz / 64-bits. YPAO™ R.S.C. (Reflected Sound Control) werkt hiermee samen om de belangrijke vroege weerkaatsingsgeluiden actief te regelen, met automatische aanpassing en optimalisatie van hoe het geluid in de kamer wordt weergegeven op basis van de materialen van de wanden en de plaatsing van de luidsprekers. Dit betekent dat je kunt genieten van het indrukwekkende geluid en het meeslepende gevoel dat uniek is voor hifi-audio, gewoon in je eigen woonkamer.

DYNAMIEK
In tegenstelling tot alleen maar het produceren van een krachtig geluid, streven wij naar een gevoel voor dynamiek dat het contrast tussen stilte en beweging in de muziek tot uitdrukking brengt. Hierdoor kun je de intens diepe emoties in de muziek voelen en kun je volledig opgaan in die muzikale wereld.

ERVAAR DE LEGENDE, GENIET VAN DE MUZIKALITEIT
Yamaha heeft meer dan 60 jaar geschiedenis als audiomerk. En de technologie van de R-N1000A komt rechtstreeks van Yamaha's legendarische hifi-ontwerpconcept ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) dat de integriteit van het geluid getrouw behoudt door een zorgvuldig symmetrische links / rechts-schakeling en signaalgerichtheid (rechtste, kortste signaalpaden) te combineren met een trillingsarm chassis met hoge stijfheid. Dit is uitgerust met het speciale kunstharsframe ‘Art Base’ dat onnodige trillingen absorbeert en blokkeert om sonische zuiverheid en een dynamisch geluid te behouden.


CHASSIS MET DUBBELE BODEM
De behuizing is verder versterkt door een chassis met dubbele bodem met daarop een ijzeren dempplaat van 1 mm dik. Dit elimineert diverse trillingen die het geluid nadelig zouden beïnvloeden en versterkt de expressiviteit van de lagere frequenties, waardoor zowel de krachtige, diepe als de subtiele, elegante klank van een volledig orkest in een concertzaal wordt gereproduceerd.


ANTI-RESONANTIEVOETJES
De R-N1000A is ook uitgerust met anti-resonantievoetjes die zijn ontworpen om ongewenste trillingen te absorberen. Met een dunne, gebogen wapening op de buitenste rand en een dikke, rechte wapening in het midden wordt de trillingsenergie via de buitenkant van het voetje effectief afgevoerd en verminderd, waarbij de centrale stijfheid gehandhaafd blijft. Dit zorgt voor een gericht geluid waarin je het ritme en de dynamiek van de muziek tot in je tenen voelt.


HOOGWAARDIGE ONDERDELEN VOOR EEN UITMUNTEND GELUID
Veeleisende omstandigheden voor audiosignalen zijn geen probleem met de op maat gemaakte transformator met hoge capaciteit en blokcondensatoren, eenpunts aarding, hoogwaardige audiocondensatoren en andere onderdelen van topklasse. Bepalend voor de geluidskwaliteit van de componenten zijn de kwaliteit van ieder individueel onderdeel én de manier waarop ze samenwerken. Daarom zorgt Yamaha ervoor dat alleen de meest zorgvuldig geselecteerde en geteste onderdelen worden gebruikt.

TOONBALANS
Dit is de aanhoudende getrouwe weergave van alle geluiden, van alle instrumenten en alle zang, bij alle toonhoogtes en in het volledige spectrum.

Geniet van de volledige harmonie en muzikaliteit in het geluid. Je hoort zelfs geluiden die je nooit eerder hoorde.


HOGE PRECISIE, HOGE PRESTATIES
De R-N1000A maakt gebruik van de beroemde SABRE ES9080Q 384 kHz / 32-bit DAC (van ESS Technology) voor de ultieme, geavanceerde conversie. In combinatie met Yamaha’s originele netwerkmodule profiteert de receiver van alle sonische voordelen van Hi-Res geluidsbronnen, waardoor zelfs de subtiele sfeer van concertzalen en delicate expressieve nuances in het geluid effectief worden gereproduceerd.


CONCEPT VAN LAGE IMPEDANTIE
Om energieverlies en degradatie van het audiosignaal grondig te elimineren, is de R-N1000A voorzien van dikke bedrading voor de aardaansluiting. Een essentiële eigenschap waardoor de componenten echt premium-hifi zijn. Daarnaast is een schroefverbinding opgenomen voor de uitvoer van de versterker om de aardaansluiting te versterken, wat belangrijk is voor de kwaliteit van de audio. Hiermee heeft de R-N1000A een open, natuurlijk geluidsbeeld verkregen, dat artiest en luisteraar dichter bij elkaar brengt.


VERGULDE AANSLUITINGEN
Vergulde aansluitingen staan garant voor een hoogwaardige verbinding zonder signaalverlies. De R-N1000A is voorzien van vergulde luidsprekeraansluitingen en -ingangen.

ONVERVALSTE MUZIEKBELEVING VANUIT JE SMARTPHONE
De R-N1000A is voorzien van Yamaha's originele MusicCast-netwerksysteem. Bovendien is de receiver compatibel met een breed scala aan streamingdiensten, zoals Amazon Music HD en Spotify, zodat je optimaal kunt genieten van uitzonderlijk hoogwaardig geluid dat uniek is voor de huidige Lossless en Hi-Res bronnen, met volledige natuurgetrouwheid. Daarnaast kun je Apple Music streamen met Airplay 2. En met het MusicCast-systeem kun je eenvoudig overal in huis naar muziek luisteren door meerdere MusicCast-apparaten te koppelen met slechts één app op je smartapparaat.

* De beschikbaarheid van muziekdiensten varieert per regio en kan zonder voorafgaande waarschuwing worden stopgezet.

HIFIKWALITEIT VOOR AL JE MUZIEKBRONNEN
Van de audio die je hebt opgeslagen op je pc of netwerkstation tot vinylplaten en tv; de R-N1000A geeft je altijd superieur geluid en laat de sonische pracht in al je entertainment volledig tot zijn recht komen.

HDMI ARC-AANSLUITING
Geniet van echt hifigeluid op je tv. De R-N2000A is compatibel met HDMI ARC (Audio Return Channel), zodat je slechts één kabel nodig hebt om verbinding te maken met je tv. Zo kun je niet alleen genieten van een uitstekende geluidskwaliteit in audio, maar ook in audio-inhoud op tv, zoals live-uitzendingen en muziekprogramma's.

GENIET OOK VAN JE PLATEN
De uitgebreide aansluitingen van de R-N1000A bevatten speciale phono input-aansluitingen, waarmee je gemakkelijk een draaitafel kunt aansluiten om te genieten van je platencollectie.

USB DAC-FUNCTIE
Er is gekozen voor een stabiele overdrachtsmethode door middel van asynchrone overdracht. Bovendien is een uiterst precieze kristalklok geïnstalleerd om de nauwkeurigheid van signalen te verbeteren. Daarnaast is er ondersteuning voor het afspelen van oorspronkelijke DSD 11,2 MHz en PCM 384 kHz, zodat je kunt genieten van uitzonderlijk hoogwaardig geluid dat optimaal gebruikmaakt van audiobronnen met een hoge resolutie.

DAB/DAB+-TUNER
DAB en DAB+ zijn Digital Audio Broadcasting-formaten die een brede selectie aan radiozenders met hoge geluidskwaliteit bieden. Andere voordelen zijn onder andere de automatische afstemming op beschikbare zenders uit een lijst en weergave van informatie, zoals de naam van de radiozender. Je kunt 40 DAB / DAB+-zenders vooraf instellen.

* Beschikbaarheid DAB/DAB+-tuner verschilt per regio

HET PUURSTE GELUID
Met de Pure Direct-modus kunnen muzieksignalen het signaalpad verkorten en de bas-, treble- en balansregelcircuits negeren. Dit verbetert de zuiverheid van het geluid en zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit haar kracht behoudt.

MULTIROOM AUDIO – MusicCast
Entertainment-content uit je platen, tv, cd’s en andere bronnen die op de R-N1000A zijn aangesloten, kan naar andere MusicCast-apparaten worden verzonden zodat jij er overal in huis van kunt genieten. Daarnaast zijn alle MusicCast-producten vooral ontworpen om een superieure geluidskwaliteit te bieden. Hi-Res audioformaten, waaronder Apple Lossless (ALAC) tot 96 kHz, WAV en FLAC of AIFF tot 384 kHz, worden ondersteund.

 

Specificaties

 • Netwerkgedeelte Bestandsformaat MP3, WMA, MPEG-4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD
 • AirPlay Ja
 • Hoog dynamisch vermogen/kanaal (8/6/4/2 ohm) 140 / 170 / 220 / 290 W
 • Frequentierespons 10 Hz-100 kHz 0 ± 1,0 dB, 20-20 kHz 0 ± 0,5 (Pure Direct ON)
 • Signaal-ruisverhouding (CD) 100 dB (Pure Direct ON)
 • Audio In / Uit Phono, CD, lijn1, lijn2 / Pre uit, Subwoofer uit
 • Digitale ingang Optisch1, Optisch2, Coaxiaal
 • USB-ingang USB DAC (USB B-type)
 • Subwoofer uit Ja
 • Controle (Trigger) Uit Ja
 • FM 50dB dempingsgevoeligheid (IHF, 1 kHz, 100% mod., mono) 3 µV (20,8 dBf)
 • FM-signaal-ruisverhouding (mono/stereo) 69 dB / 68 dB
 • Puur Direct Ja
 • ToP-ART Ja
 • Stroomverbruik in stand-by 0,1 W (netwerk stand-by aan/ Wi-Fi-verbinding 1,8 W)
 • Afmetingen (B x H x D) 435 x 151 x 395 (met antenne omhoog: 435 x 232 x 395)
 • Gewicht 12,3 kg
 • Netwerksectie Wi-Fi Ja
 • Bluetooth Ja (SBC/AAC)
 • Nominaal uitgangsvermogen [20 Hz-20 kHz 0,07 % THD] 100 W+100 W (8 ohm) 120 W + 120 W (6 ohm)
 • HDMI(ARC) Ja
 • Phono-ingang Ja
 • Ethernet Ja
 • Hoofdtelefoonuitgang Ja

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Netwerk Receiver R-N1000A

0 beoordelingen

Beoordeel Yamaha Netwerk Receiver R-N1000A

Voor muziekliefhebbers die alleen maar het beste geluid willen. De R-N1000A bouwt voort op de techno..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis