Menu
0
100% Klanttevredenheid
Inruil Mogelijk
Echte Productspecialisten
T 073-6897729
€1.499,00
Toevoegen aan winkelwagen
NAD Geintegreerde Versterker C3050
NAD Geintegreerde Versterker C3050
NAD Geintegreerde Versterker C3050
NAD Geintegreerde Versterker C3050
NAD Geintegreerde Versterker C3050
NAD Geintegreerde Versterker C3050
NAD Geintegreerde Versterker C3050

NAD Geintegreerde Versterker C3050

€1.499,00Incl. btw
Bestelbaar

In de C 3050 stereofonische versterker ontmoet NAD's 50-jarige geschiedenis van innovatie de toekomst van hifi. Lees meer..

verwachte levertijd: 2-5 dagen
 • Inruil mogelijk

  Ruil uw oude apparatuur in
 • Offerte

  Vraag via [email protected] aan
 • 100% klanttevredenheid

  Alle aandacht voor u
 • Echte winkel

  Echte productspecialisten

Productomschrijving

In de C 3050 stereofonische versterker ontmoet NAD's 50-jarige geschiedenis van innovatie de toekomst van hifi. Met zijn dubbele VU-meters, ingangskeuzeschakelaars met drukknoppen, met vinyl beklede kast met notenhouten afwerking en cursieve stijl uit de jaren 70 herinnert de C 3050 aan de componenten die een generatie muziekliefhebbers hielpen de geneugten van geweldige audio te ontdekken. Met zijn 100 watt per kanaal HybridDigital UcD-versterker en Texas Instruments differentiële DAC met hoge resolutie levert de C 3050 een geluid dat de kritische luisteraars van vandaag in vervoering zal brengen. En dankzij NAD's toekomstbestendige MDC2-technologie kunnen C 3050-bezitters geavanceerde mogelijkheden toevoegen, zoals BluOS-streaming in meerdere kamers met hoge resolutie en Dirac Live-kamercorrectie.

Vintage geïnspireerd
Het industriële ontwerp van de C 3050 is geïnspireerd op de NAD 3030 stereofonische versterker, een klassieker uit de jaren 70. Vintage stylingelementen zijn onder meer dubbele verlichte VU-meters, drukknopbedieningen voor bronselectie, een met walnoot afgewerkte met vinyl beklede kast en een donkergrijs frontpaneel met het originele New Acoustic Dimension-logo in het cursieve lettertype uit de jaren 70.

Door en door modern
Door gebruik te maken van de vermaarde HybridDigital UcD-versterkertechnologie van NAD, heeft de C 3050 een Full Disclosure Power-rating van 100 watt per kanaal continu en 135wpc onmiddellijk, voor een moeiteloze reproductie van muzikale transiënten. Ruis en vervorming zijn vrijwel onmeetbaar over de gehele audioband. Het resultaat is een neutraal, uitnodigend geluid door elke luidsprekerbelasting, zelfs bij hoge luisterniveaus. De
De C 3050 reproduceert de muziek waar u van houdt met prachtige details, meeslepende driedimensionaliteit en opwindende dynamiek.

De digitale sectie maakt gebruik van de PCM5242 differentiële DAC met hoge resolutie van Texas Instruments, een ontwerp dat bekend staat om zijn uitstekende dynamische prestaties en ongevoeligheid voor klokjitter. Hierdoor kan de C 3050 verbazingwekkende muzikaliteit, verbluffende helderheid en nauwkeurige soundstaging leveren van al uw digitale bronnen.

Toekomstvriendelijk
De C 3050 is voorzien van de nieuwste generatie van NAD's Modular Design Construction toekomstbestendige technologie, MDC2, waarmee gebruikers nieuwe functies en functies kunnen toevoegen door een add-on-module in de MDC2-sleuf op het achterpaneel te plaatsen. MDC2 is een geheel nieuw ontwerp dat tweerichtingscommunicatie mogelijk maakt tussen de uitbreidingsmodule en de hostcomponent. De optionele MDC2 BluOS-D-module biedt twee zeer wenselijke mogelijkheden: BluOS-muziekstreaming met hoge resolutie en Dirac Live-kamercorrectie.

Een wereld van muziek
Met dual-band Wi-Fi en Gigabit Ethernet, verbindt de MDC2 BluOS-D u met bijna alle muziek die ooit is opgenomen via BluOS, het bekroonde draadloze muziekbeheersysteem. Met behulp van de intuïtieve BluOS Controller-app hebben luisteraars toegang tot meer dan 20 populaire streamingdiensten, waaronder een aantal die lossless en hoge resolutie audio bieden, zoals Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz en Tidal. BluOS ondersteunt audio met hoge resolutie tot 24-bit/192kHz en heeft MQA-decodering en weergavemogelijkheden voor streaming van studiokwaliteit. Met de MDC2 BluOS-D kun je ook muziek afspelen uit je persoonlijke bibliotheek en duizenden internetradiostations via de C 3050 stereofonische versterker.

De MDC2 BluOS-D ondersteunt Spotify Connect en Tidal Connect, zodat u muziek kunt afspelen in de apps voor die services en het afspelen vervolgens kunt overzetten naar de C 3050. Ook wordt Apple AirPlay 2 ondersteund, zodat u audio kunt streamen naar de MDC2 BluOS-D. D vanuit elke app op een iPhone, iPad of Macintosh-computer. U kunt het afspelen ook met uw stem bedienen met Amazon Alexa of Apple Siri.

Met de MDC2 BluOS-D geïnstalleerd, kan de C 3050 deel uitmaken van een muzieksysteem voor het hele huis met maar liefst 64 zones. U kunt verschillende muziek laten spelen in verschillende kamers, elk met een onafhankelijke volumeregeling, of dezelfde muziek tegelijkertijd afspelen in verschillende kamers. Dankzij de bidirectionele architectuur van MDC2 kan muziek van elke bron die is aangesloten op de C 3050 worden gestreamd naar BluOS-compatibele componenten in andere kamers.

Werk de kamer
Met de MDC2 BluOS-D kunnen bezitters van een C 3050 de zwakste schakel in de meeste muzieksystemen aanspreken: de luisteromgeving. Sluit de meegeleverde microfoon aan op de USB-poort van de MDC2 BluOS-D en volg de instructies in de gebruiksvriendelijke Dirac Live-app. Dirac speelt testtonen door uw luidsprekers, analyseert de resultaten en maakt vervolgens correctiefilters die veelvoorkomende akoestische problemen zoals staande golven en ongewenste reflecties tegengaan. De resultaten zijn transformerend. Als Dirac Live***** is ingeschakeld, ervaart u een enorm verbeterde basdefinitie, een grotere toonnauwkeurigheid en een nauwkeuriger beeld. Met de tweerichtingscommunicatiemogelijkheden van MDC2 profiteert u van deze voordelen met alle bronnen die op de C 3050 zijn aangesloten. U kunt tot vijf Dirac-instellingen maken voor verschillende luisterposities of kameromstandigheden, bijvoorbeeld of de gordijnen open of gesloten zijn.

Goed verbonden
Met zijn volledige reeks digitale en analoge ingangen is de C 3050 geschikt voor al uw broncomponenten. Vinylfans zullen de ultra-geluidsarme MM phonotrap. Voor het bekijken van films en tv heeft de C 3050 een HDMI eARC-poort voor het aansluiten van een HDTV, waardoor de C 3050 kan dienen als de hub van een hoogwaardige twee- of 2.1-kanaals thuisbioscoopopstelling. De C 3050 heeft ook analoge coaxiale digitale en optische digitale ingangen op lijnniveau.

Luisteraars kunnen twee paar luidsprekers aansluiten met Speaker A/B-schakeling, evenals een subwoofer. Met bidirectionele aptX HD Bluetooth-connectiviteit kun je audio streamen naar de C 3050 vanaf een smart device en audio streamen van de C 3050 naar een draadloze hoofdtelefoon. De C 3050 heeft ook een speciale hoofdtelefoonversterker en pre-out/main-in-aansluitingen waarop u een krachtigere versterker kunt aansluiten en de C 3050 alleen als voorversterker kunt gebruiken. De C 3050 wordt geleverd met een IR-afstandsbediening en heeft installatievriendelijke functies zoals 12V-trigger en IR-ingang.

Echt tijdloos
De C 3050 is een passend eerbetoon aan NAD's 50-jarige geschiedenis van versterkerinnovatie. Met zijn vintage-geïnspireerde ontwerp is de NAD C 3050 stereofonische versterker een lust voor het oog. Met zijn innovatieve technologie is de C 3050 een lust voor het oor. De MDC2-poort van de C 3050 maakt het gemakkelijk om aantrekkelijke functies toe te voegen, zoals BluOS-streaming in meerdere kamers en Dirac Live-kamercorrectie, om nog maar te zwijgen van nieuwe mogelijkheden die nog moeten worden ontwikkeld.

Functies en details

 • Retro-ontwerpelementen zijn onder meer VU-meters op het voorpaneel, invoerknoppen met drukknoppen, cursieve branding uit de jaren 70, met vinyl beklede kast met notenhouten afwerking en een donkergrijs voorpaneel
 • HybridDigital UcD-versterker
 • Full Disclosure Vermogen: 100 watt continu per kanaal in 8/4 ohm
 • Onmiddellijk vermogen: 135 watt per kanaal
 • Verdwijnend lage harmonische en intermodulatievervorming
 • MDC2-poort voor uitgebreide functionaliteit
 • Optionele MDC2 BluOS-D-module voegt BluOS multiroom-muziekstreaming met hoge resolutie en Dirac Live*-kamercorrectie toe
 • Krachtige 32-bit/384kHz TI PCM5242 differentiële DAC
 • Ultra-low-noise MM phonotrap met infrasonische filtercircuits
 • Eén optische, één coaxiale digitale ingang
 • HDMI-eARC-ingang
 • Eén set analoge ingangen op lijnniveau met ruisarme bufferversterkers
 • Luidspreker A/luidspreker B-uitgangen
 • Subwoofer-uitgang
 • Speciale hoofdtelefoonversterker
 • Bidirectionele Qualcomm aptX HD Bluetooth
 • IR-afstandsbediening
 • CI-vriendelijk – 12V trigger uit, IR in

*500Hz gelimiteerde versie van Dirac Live inbegrepen. Licentie voor volledige bandbreedte kan worden gekocht bij Dirac.com

Specificaties

 • Ondersteund besturingssysteem: Muziek afspelen vanaf netwerkshares op de volgende desktopbesturingssystemen: Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8 tot huidige Windows-besturingssystemen en macOS-versies
 • Mobiele applicatie: Gratis BluOS Controller-app beschikbaar om te downloaden in de respectieve App-winkels van Apple iOS-apparaten iPad, iPhone en iPod), Android-apparaten, Kindle Fire en Windows- of macOS-desktops
 • Continu uitgangsvermogen in 8 ohm en 4 ohm: 100W (ref. 20 Hz-20 kHz bij nominale THD, beide kanalen aangedreven)
 • THD (20 Hz – 20 kHz): <0,03% (250 mW tot 100 W, 8 ohm en 4 ohm)
 • Signaal -ruisverhouding: >95dB (A-gewogen, 500 mV input, ref. 1 W uit in 8 ohm)
 • Knipvermogen: >115 W (bij 1 kHz 0,1% THD)
 • IHF dynamisch vermogen: 8 ohm: 180 W; 4 ohm: 250W; 2 ohm: 300 W
 • Piekuitgangsstroom: >20A (in 1 ohm, 1 ms)
 • Frequentierespons: ±0,3 dB (20 Hz – 20 kHz)
 • Kanaalscheiding: >75dB (1 kHz); >70dB (10 kHz)
 • Ingangsgevoeligheid (voor 100 W in 8 ohm) 540 mV; Digitaal: -6dBFS
 • Stroomverbruik – bij automatische stand-by AAN en netwerkstand-by UIT: 0,5 W*
 • Stroomverbruik – bij automatische stand-by AAN en netwerkstand-by AAN: 2,0 W**
 • Stroomverbruik – UIT-modus (stroom UIT): 0,1 WFrequentieband2.402G- 2.480G
 • Bruto afmetingen (B x H x D) ****450 x 110 x 355 mm
 • Nettogewicht: 10 kg


* – Na 20 minuten geen interactie met de gebruikersinterface en geen actieve broninvoer
** – Met tot stand gebrachte bekabelde of draadloze netwerkverbinding, draadloze Bluetooth-connectiviteit en geen interactie met de gebruikersinterface en geen actieve broninvoer gedurende 20 minuten
*** – Ondersteunde services kunnen in de loop van de tijd variëren. Informeer via support.bluos.net voor een bijgewerkte lijst.
**** – Brutoafmeting inclusief voetjes, volumeknop en verlengde aansluitingen op het voor- en achterpaneel.

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Geintegreerde Versterker C3050

0 beoordelingen

Beoordeel NAD Geintegreerde Versterker C3050

In de C 3050 stereofonische versterker ontmoet NAD's 50-jarige geschiedenis van innovatie de toekoms..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis