Menu
0
100% Klanttevredenheid
Inruil Mogelijk
Echte Productspecialisten
T 073-6897729
€12.500,00
Toevoegen aan winkelwagen
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A
McIntosh Surround Voorversterker MX123A

McIntosh Surround Voorversterker MX123A

€12.500,00Incl. btw
Bestelbaar

De MX123 A/V-processor verenigt een lange traditie van compromisloze McIntosh-geluidskwaliteit met de nieuwste thuisbioscooptechnologieën om u een onovertroffen luxe home entertainment-ervaring te bieden. Lees meer..

verwachte levertijd: 2-5 dagen
 • Inruil mogelijk

  Ruil uw oude apparatuur in
 • Offerte

  Vraag via [email protected] aan
 • 100% klanttevredenheid

  Alle aandacht voor u
 • Echte winkel

  Echte productspecialisten

Productomschrijving

Vanaf september 2021 ondersteunt de MX123 resoluties en verversingsfrequenties van 8K/60Hz en 4K/120Hz. Hij kan ook lagere resoluties opschalen naar 8K om de best mogelijke beeldkwaliteit te produceren.

Om aan de videobehoeften van uw thuisbioscoop te voldoen, heeft de MX123 7 HDMI-ingangen en 3 HDMI-uitgangen. Alle HDMI-ingangen en -uitgangen ondersteunen HDCP 2.3; Rec. 2020; 4:4:4 kleurafstand; Dynamische lipsynchronisatie; en 3D-video-doorvoer. Om het meest levensechte en realistische beeld mogelijk te maken, ondersteunen alle MX123 HDMI-poorten een groot aantal formaten met een hoog dynamisch bereik: HDR (statische HDR); Dynamische HDR; HDR10+; HLG; en Dolby Vision (inclusief lage latentie). Deze technologieën zorgen ervoor dat elk moment van een video wordt weergegeven met de ideale waarden voor diepte, detail, helderheid, contrast en kleur - scène voor scène of zelfs frame voor frame.


Van de 10 HDMI-poorten zijn 1 ingang en 2 uitgangen compatibel met 8K/60Hz en 4K/120Hz1, terwijl de rest 4K/60Hz ondersteunt.

De 3 HDMI-poorten die compatibel zijn met 8K/60Hz en 4K/120Hz bieden vele andere geavanceerde functies:

Quick Media Switching (QMS) dat de vertraging elimineert die kan resulteren in lege schermen voordat inhoud wordt weergegeven.
Verbeterde HDMI-videofuncties om de gameplay-prestaties te verbeteren door een extra niveau van vloeiende en naadloze bewegingen en overgangen te bieden, waaronder:
Auto Low Latency Mode (ALLM) waarmee de ideale latency-instelling automatisch kan worden ingesteld voor soepel, vertragingsvrij en ononderbroken kijken en interactiviteit.
Quick Frame Transport (QFT) dat latentie vermindert voor soepeler gamen zonder vertraging en realtime interactieve virtual reality.
Variabele vernieuwingsfrequentie (VRR) die lag, stotteren en frame tearing vermindert of elimineert voor vloeiendere en gedetailleerdere gameplay.
De MX123 is ook volledig compatibel met alle toonaangevende surround sound voor thuisbioscopen en objectgebaseerde 3D-audioformaten zoals Dolby® Atmos (inclusief Dolby Atmos Height Virtualizer); DTS:X® Pro; Auro-3D®; Sony's 360 Reality Audio, een meeslepende audio-ervaring die gebruikmaakt van Sony's ruimtelijke geluidstechnologie; en MPEG-H-audio. MPEG-H Audio, voornamelijk ontwikkeld door Fraunhofer IIS, is een open ISO-standaard en het meest geavanceerde audiosysteem in de branche voor UHD-TV en streaming. Het ondersteunt zowel meeslepend geluid als de mogelijkheid voor gebruikers om elementen in de audio aan te passen aan hun voorkeuren. MPEG-H is sinds 2017 in de ether op alle tv-netwerken in Zuid-Korea onder de ATSC 3.0-standaard. Het werd ook geselecteerd voor de lancering van nieuwe uitzendstandaarden in Europa, China en Brazilië.

Audio Return Channel (ARC) en Enhanced Audio Return Channel (eARC) functionaliteit is inbegrepen op 1 van de HDMI-uitgangen. Met ARC kan een compatibele tv audiogegevens naar de audio-videoprocessor sturen via de HDMI-kabel, waardoor er geen aparte audiokabels meer nodig zijn. De meer geavanceerde eARC biedt een grotere bandbreedte, zodat audioformaten met een hogere resolutie, zoals DTS-HD Master Audio™, DTS:X®, Dolby TrueHD en Dolby Atmos, via de HDMI-kabel kunnen worden verzonden.


De MX123 beschikt over verbeterde digitale audioverwerkingsmogelijkheden die resulteren in 2 extra discrete audiokanalen, waardoor de MX123 beschikt over 13,2 discrete audiokanalen in vergelijking met de 11,2 in het vorige model. Deze 13.2 discrete kanalen zijn beschikbaar via zowel gebalanceerde als ongebalanceerde audio-uitgangen die kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan luidsprekerconfiguraties voor thuisbioscopen; 2 extra ongebalanceerde uitgangen bieden nog meer verbindingsflexibiliteit. De ondersteuning voor het afspelen van DSD en ALAC is verdubbeld tot DSD128 en ALAC 192 kHz voor betere audioprestaties met hoge resolutie.

Extra aansluitingen zijn: 4 digitale audio-ingangen; 1 gebalanceerde en 8 ongebalanceerde analoge stereo audio-ingangen (inclusief 1 speciaal als Moving Magnet phono-ingang om een draaitafel aan te sluiten); een ongebalanceerde 7.1 meerkanaals audio-ingang; 3 component- en 4 composiet video-ingangen; 1 USB Type A-ingang; 2 ongebalanceerde analoge stereo-uitgangen; 2 composiet video-uitgangen; en 1 component video-uitgang.

De MX123 is compatibel met IMAX® Enhanced. IMAX Enhanced is een reeks strenge prestatienormen die zijn opgesteld door IMAX en DTS® om een consistente en hogere lat te leggen voor beeld- en geluidsprestaties op eersteklas apparaten. Het maakt gebruik van een geavanceerd algoritme dat is ontworpen om de hoogste kwaliteit, scherpste 4K HDR-beelden te produceren. IMAX en DTS zullen ook samenwerken met bekroonde Hollywood-geluidsmixers om een speciale variant van de DTS:X-codectechnologie in de MX123 te gebruiken om een kenmerkende IMAX-geluidservaring in uw thuisbioscoop te leveren.

 

Opties voor het streamen van muziek op de MX123 omvatten Apple® AirPlay 2® samen met Bluetooth® en Spotify® Connect voor eenvoudig streamen vanaf uw mobiele apparaten. AirPlay 2 is een Apple-technologie die is ontworpen om home-audiosystemen en luidsprekers in elke kamer te bedienen - met een tik of gewoon door Siri te vragen - rechtstreeks vanaf een iPhone®, iPad®, HomePod™ of Apple TV®. Het biedt multiroom-audio, Siri-spraakbesturing en verbeterde weergave. TuneIn is ook inbegrepen voor verdere opties voor het streamen van muziek. Om te helpen met draadloze streamingprestaties en betrouwbaarheid, bevat het 2,4/5 GHz dual-band ondersteuning. Een ethernetpoort waarmee u een bekabelde verbinding met uw netwerk kunt maken, is ook inbegrepen om u te helpen bij het produceren van de best mogelijke muziekstreamingervaring.

Audyssey MultEQ® XT32 wordt meegeleverd en zal de MX123 kalibreren naar de unieke akoestische eigenschappen van uw thuisbioscoop, zodat deze het helderste en meest gebalanceerde wereldschokkende geluid kan leveren. Elk afzonderlijk audiokanaal heeft zijn eigen 32-bit premium digitaal-naar-analoog-omzetter (DAC) om de beste audiokwaliteit te produceren. Bas- en treble-toonregelaars plus een 9-bands equalizer bieden extra fijnafstemming. De MX123 geeft je ook de flexibiliteit om 2 extra zones in je huis te creëren en geselecteerde audio en/of video naar elke zone te sturen.

De MX123 heeft Connects with Control4-certificering ontvangen van Control4®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van slimme huisautomatiseringsoplossingen, met de implementatie van hun Simple Device Discovery Protocol (SDDP), waardoor het moeiteloos kan worden geïntegreerd in Control4-automatiseringssystemen om de gebruiker verder te verbeteren ervaring. Het heeft ook de Works with Crestron Home-certificering ontvangen van Crestron, een wereldleider in geavanceerde smart home-technologie. Crestron Home ontsluit het volledige potentieel van een slimme woning. Het is het complete pakket voor projecten van elke omvang, met een eenvoudigere, slimmere gebruikerservaring voor huiseigenaren, opmerkelijk snelle configuratie en implementatie voor integrators, en het vertrouwen dat gepaard gaat met gerenommeerde, best-in-class Crestron-besturingshardware.

De MX123 kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan thuisbioscoopversterkers, zoals de MC303-, MC255-, MC257-, MC8207-, MI347-, MI254- of MI128-versterkers en een reeks aan vloerstaande, wand- of plafondluidsprekers om een benijdenswaardige en plezierige bioscoopervaring in het comfort van uw huis. Knoppen op het voorpaneel of een uitgebreide afstandsbediening zorgen voor een eenvoudige bediening van het systeem. Het is compleet met McIntosh-ontwerpfundamenten van een verlicht zwart glazen frontpaneel met een verlicht logo, bedieningsknoppen, een gemakkelijk af te lezen display en aluminium eindkappen.

 

CONNECTIVITEIT

 • Multi-Channel Uitgangen Gebalanceerd: 13.2
 • Meerkanaals ingangen ongebalanceerd: 7.1
 • Multi-Channel Uitgangen Ongebalanceerd: 15.2
 • Stereo-ingangen gebalanceerd: 1
 • Stereo-ingangen ongebalanceerd: 8 (inclusief 1 Phono met bewegende magneet)
 • Stereo-uitgangen ongebalanceerd: 2
 • Digitale coaxiale ingang: 2
 • Digitale optische ingang: 2
 • HDMI-ingang: 7
 • HDMI-uitgang: 3
 • USB: 1 type A
 • Componentinvoer: 3
 • Component-uitvoer: 1
 • Samengestelde invoer: 4
 • Samengestelde uitvoer: 2
 • Subwoofer 2 Uitgang: Ja (discreet signaal van subwoofer 1)
 • Netwerkverbinding: 1
 • Max # audiokanalen in Zone A: 15
 • Extra zone-uitgangen: Zone 2: HDMI audio/video, component video, composiet video, analoge stereo audio; Zone 3: Analoge stereo-audio
 • Geavanceerde verbindingen: Ethernet Webinterface en firmware-update, IP-gebaseerde besturing, Web Data Streaming, Apple AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect

HDMI-FUNCTIES

 • Resolutie en vernieuwingsfrequenties: 8K/60Hz en 4K/120Hz op 1 HDMI-ingang en 2 HDMI-uitgangen (4K/60Hz op alle andere poorten)
 • HDCP: 2.3
 • 4:4:4 kleur: Ja
 • Rec. 2020 (BT.2020): Ja
 • 3D-video-doorvoer: Ja
 • Dynamische lipsynchronisatie: Ja
 • ARC: Ja (op 1 uitgang)
 • eARC: Ja (op 1 uitgang)
 • Videoschaling: 8K Upconversie
 • Hoog dynamisch bereik (HDR): HDR (statische HDR), dynamische HDR, HDR10+, HLG, Dolby Vision (inclusief lage latentie)
 • Snelle mediawisseling (QMS): Ja (op 8K/60Hz- en 4K/120Hz-poorten)
 • Auto Low Latency-modus (ALLM): Ja (op 8K/60Hz- en 4K/120Hz-poorten)
 • Snelframetransport (QFT): Ja (op 8K/60Hz- en 4K/120Hz-poorten)
 • Variabele vernieuwingsfrequentie (VRR): Ja (op 8K/60Hz- en 4K/120Hz-poorten)

PROCESSING

 • Totale harmonische vervorming (DSP-bypass): 0,005%
 • Dolby-verwerking: Dolby Atmos, Dolby Surround Upmixer
 • DTS-verwerking: DTS-X, Neural:X Surround-upmixer, DTS Virtual:X
 • Auro-verwerking: Auro 3D, Auro-Matic, Auro 9.1, 10.1
 • Pure Stereo DSP Bypass-modus: Ja
 • MPEG-H-audio: Ja
 • 360 Reality-audio: Ja
 • IMAX verbeterd: Ja
 • Kamer Correctie: Audyssey MultEQ XT32, dynamische EQ / dynamisch volume, DSX

CONTROLE

 • Controle door derden: RS232, Web IP, IR-ingang
 • Toonregelingen: 9-bands equalizer, bas en hoge tonen
 • OSD-overlay op HDMI-uitvoer: Ja
 • Indicatoren voor invoer-uitvoerformaat: 9 in en 9 uit
 • Controle van McIntosh-bronnen: Ja, met afstandsbediening, 1 Data Out, 2 Power Control Trigger-aansluitingen


ALGEMENE SPECIFICATIES

 • Kanaalformaten: 13.2, 7.1, 5.1, Stereo
 • Inclusief microfoon en standaard: Ja
 • Netwerkfuncties: Wi-Fi dual-band 2,4/5 GHz, Apple AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect
 • Unieke crossover-frequentie, elke luidspreker: Ja
 • Speciale functies: Achterpaneel USB-Apple Dock, HDMI in stand-by, Apple AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect

GEWICHTEN & AFMETINGEN

 • Afmetingen unit (B x H x D): 44,45 cm x 19,37 cm (inclusief voeten) x  49,53 cm (inclusief voorpaneel, knoppen, achterpaneelaansluitingen en USB-station)
 • Gewichtseenheid: 14 kg

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Surround Voorversterker MX123A

0 beoordelingen

Beoordeel McIntosh Surround Voorversterker MX123A

De MX123 A/V-processor verenigt een lange traditie van compromisloze McIntosh-geluidskwaliteit met d..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis