Menu
0
100% Klanttevredenheid
Inruil Mogelijk
Echte Productspecialisten
T 073-6897729
€11.990,00
Toevoegen aan winkelwagen
McIntosh Stereo Voorversterker C2800
McIntosh Stereo Voorversterker C2800
McIntosh Stereo Voorversterker C2800
McIntosh Stereo Voorversterker C2800
McIntosh Stereo Voorversterker C2800

McIntosh Stereo Voorversterker C2800

€11.990,00Incl. btw
Bestelbaar

De C2800 vacuümbuisvoorversterker is een meesterwerk van passie voor audio en technische precisie. Gemaakt voor zowel veeleisende audiofielen als muziekliefhebbers, zijn de prestaties verweven in de structuur van deze audioschat. Lees meer..

leverbaar vanaf april 2024 - Pre-order nu
 • Inruil mogelijk

  Ruil uw oude apparatuur in
 • Offerte

  Vraag via [email protected] aan
 • 100% klanttevredenheid

  Alle aandacht voor u
 • Echte winkel

  Echte productspecialisten

Productomschrijving

C2800 2-kanaals vacuümbuizenvoorversterker

 • 16 ingangen: 7 analoog, 2 phono, 7 digitaal
 • 4 vacuümbuizen: (3) 12AX7A en (1) 12AT7
 • Speciale subwooferuitgang
 • Bestuurbaar via de McIntosh Connect-app
 • Inclusief processorlus
 • Ondersteunt 24-bit/192kHz- en DSD512-bestanden

Roon getest
De C2800 vacuümbuisvoorversterker is een meesterwerk van passie voor audio en technische precisie. Gemaakt voor zowel veeleisende audiofielen als muziekliefhebbers, zijn de prestaties verweven in de structuur van deze audioschat. De C2800 heeft met trots de naam McIntosh verdiend.

De kern van de C2800 wordt gevormd door methodisch ontworpen vacuümbuiscircuits. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwerpen om ruis en vervorming vrijwel te elimineren, reduceert de C2800 deze tot minuscule niveaus. De vier vacuümbuizen, of kleppen, zorgen voor een luisterervaring die de verwachtingen overtreft.

De vier vacuümbuizen of kleppen van de C2800 zijn zichtbaar door een glazen paneel aan de bovenkant van het apparaat.

INPUT IN OVERVLOED
Met zijn 9 analoge en 7 digitale ingangen (in totaal 16 ingangen) wordt de C2800 de kern van uw thuisaudiosysteem. Er zijn 3 gebalanceerde en 4 ongebalanceerde analoge ingangen, plus 2 phono-ingangen die kunnen worden geconfigureerd voor Moving Coil of Moving Magnet phono-cartridges om uw draaitafel(s) op aan te sluiten. Beide phono-ingangen zijn voorzien van instelbare versterking in stappen van 6 dB van 40 dB tot 64 dB, evenals RIAA-equalisatie.

De DA2 digitale audiomodule bevat de 7 digitale ingangen en wordt aangedreven door een quad-gebalanceerde, 8-kanaals, 32-bit digitaal-naar-analoog converter (DAC) van audiofiele kwaliteit. De DA2 biedt een verscheidenheid aan ingangen, waaronder een HDMI Audio Return Channel (ARC) (1) ingang voor alleen audio, die het geluid van uw tv nieuw leven inblaast wanneer deze via uw stereosysteem thuis wordt afgespeeld. Meerkanaals audioformaten van Dolby® en DTS® worden vakkundig omgezet naar tweekanaals audio voor een boeiende luisterervaring.

De DA2 heeft nog 6 andere digitale ingangen: 2 coaxiaal, 2 optisch, 1 USB en 1 MCT. De coax- en optische ingangen decoderen digitale muziek tot 24-bit/192 kHz voor audioweergave met hoge resolutie, terwijl de USB-ingang DSD512 en DXD 384 kHz ondersteunt. En om de beste geluidskwaliteit te krijgen van de high-definition audio op uw SACD-collectie, biedt de MCT-ingang een veilige, aangepaste DSD-verbinding in combinatie met onze MCT-serie SACD/CD Transports. De gehele DA2-module is uitbreidbaar en kan worden vervangen door een toekomstige module als er nieuwe digitale technologieën beschikbaar komen.

INNOVATIEVE OUTPUTS VOOR GEPERSONALISEERD LUISTEREN
Met geavanceerde aansluitflexibiliteit zijn er 3 stereosets met variabele, gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen om de C2800 op uw eindversterker(s) aan te sluiten. Alle sets uitgangen kunnen tegelijkertijd actief zijn en elk kan het audiosignaal van de broncomponent naar 3 afzonderlijke audiosystemen sturen.

De hoofduitgang en uitgang 1 hebben instelbare filtermogelijkheden voor bi-amping, terwijl uitgang 2 kan worden gebruikt om een subwoofer aan te sluiten.
Het dubbel versterken van een enkel luidsprekersysteem kan worden bereikt met behulp van de hoofduitgang en uitgang 1 en hun ingebouwde, instelbare hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters. In deze configuratie kunnen de High Pass-uitgangen worden aangesloten op een vacuümbuizenversterker en kunnen de Low Pass-uitgangen worden aangesloten op een solid-state versterker. Dan kunt u met de instelbare crossover de prestaties van uw versterkers optimaliseren volgens de specificaties van uw luidspreker en uw luistervoorkeuren. Uitgang 1 biedt trimniveauregeling, waardoor het volume van twee verschillende versterkers bij bi-amping in evenwicht kan worden gehouden.

Bovendien kan Uitgang 2 worden geconfigureerd als mono of stereo, zodat deze een audiosignaal naar een stereo-audiosysteem in een andere kamer, naar een enkele mono-subwoofer of naar 2 afzonderlijke stereo-subwoofers kan sturen. (2)

TERUGKEER VAN DE PROCESSORLUS
De C2800 beschikt over de terugkeer van de Processor Loop, iets dat niet beschikbaar was op de laatste paar generaties McIntosh-voorversterkers. Met de Processor Loop kunt u een externe signaalprocessor (zoals onze MQ112 Environmental Equalizer of MEN220 Room Correction System), dynamisch bereikvergroters of andere apparaten aansluiten zonder dat u deze tussen de voorversterker en eindversterker(s) hoeft te plaatsen. Dit is meestal handiger en zorgt voor betere prestaties.

De Processor Loop is ook de perfecte plek om een analoge bandrecorder, een high-end cassettedeck of een 3-kops haspeldeck aan te sluiten waarmee u kunt opnemen vanaf een broncomponent en de opname slechts enkele seconden later kunt beluisteren, zodat u uw muziek kunt volgen. opnames.

NETWERK VERBONDEN VOOR CONTROLE EN UPDATES
Naast het gebruik van de meegeleverde afstandsbediening of de bedieningselementen op het voorpaneel, kan de C2800 worden aangesloten op uw netwerk, waardoor de bedieningsopties worden ontgrendeld die worden aangeboden via de gratis Connect-app (beschikbaar in april 2024). De Connect-app is ontworpen voor zowel Android- als Apple-apparaten en kan worden gebruikt om de belangrijkste functies van de C2800 te bedienen, inclusief volumeregeling en invoer- en uitvoerselectie.

Bepaalde McIntosh-broncomponenten (3) waarop een datakabel is aangesloten op de C2800, zijn gedeeltelijk bestuurbaar via de Source Control-functie van de app. Met Source Control kunnen gebruikers veel van de functies van de broneenheid vanuit de app bedienen, zoals het wijzigen van radiozenders op een tuner of het afspelen van een schijf in een cd-speler. Bronbediening zorgt voor extra gemak bij opstellingen waarbij een secundair systeem is aangesloten op een van de uitgangen van de C2800, zoals een buitensysteem waarbij u niet langer gedwongen wordt naar binnen te gaan om de basisfunctionaliteit te regelen.

Wanneer de C2800 is aangesloten op uw netwerk, kan hij ook periodieke firmware-updates ontvangen. Deze firmwareversies kunnen nieuwe functies toevoegen of belangrijke prestatie-updates bieden.

EXTRA PRESTATIEKENMERKEN

 • Elektronische bass- en treble-circuits maken aanpassingen van lage en hoge frequenties mogelijk in nauwkeurige stappen van 1 dB. De C2800 onthoudt voor elke ingang de bypass-instelling van uw toonregelingscircuit.
 • High Drive hoofdtelefoonversterker met Headphone Crossfeed Director (HXD®)-technologie voegt een extra dimensie toe aan het luisteren via een hoofdtelefoon.
 • Home Theater PassThru voor naadloze integratie in uw thuisbioscoopsysteem.
 • Heeft de Roon Tested-aanduiding ontvangen van Roon Labs.
 • Met Power Control kunt u eenvoudig andere aangesloten McIntosh-componenten in- en uitschakelen.
 • Datapoorten kunnen afstandsbedieningsopdrachten naar aangesloten broncomponenten sturen.
 • Elektromagnetische ingangsschakeling voor betrouwbaar, geruisloos en vervormingsvrij schakelen.
 • Level Trim Adjustment voor het matchen van analoge ingangsniveaus om abrupte veranderingen in volumeniveaus te voorkomen.
 • Nauwkeurig gebalanceerd, digitaal geregeld verzwakkersysteem voor nauwkeurige volumeregeling met een nauwkeurigheid van 0,1 dB.
 • Volledig gereguleerde voedingen en een speciale R-core voedingstransformator voor een stabiele, ruisvrije werking.
 • Milieuvriendelijk energiebeheersysteem dat het apparaat na 30 minuten inactiviteit uitschakelt (kan worden uitgeschakeld).

VERHOOG UW AUDITIEVE REIS
Al deze geavanceerde audiotechnologie is ondergebracht in het iconische McIntosh-ontwerp: een zwart glazen frontpaneel versierd met blauwe meters, draaiknoppen en een verlicht logo. Het gepolijste roestvrijstalen chassis voegt een vleugje elegantie toe, waardoor het een perfecte metgezel is voor versterkers, cd-spelers, draaitafels en meer.

Ervaar met de C2800 de warmte en rijkdom die alleen vacuümbuizen kunnen bieden, waardoor uw luisterervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. Neem contact op met uw plaatselijke dealer en begin aan een audio-avontuur als nooit tevoren.

1) De HDMI ARC-ingang speelt alleen audio af van een compatibele tv. Er wordt geen video doorgegeven van of naar een tv, en er wordt geen audio afgespeeld vanaf een niet-tv-bron.
2) Alleen actieve subwoofers werken met deze voorversterker.
3) Broncomponenten compatibel met bronbediening: MCD201, MCD205, MCD301, MCD350, MCD500, MCD550, MCD600, MCD751, MCD1000, MCD1100, MCD7009, MCD7010, MCD12000, MCT80, MCT450, MCT500, MR85, MR87, MR8 8, MR89, MR7084 , MVP831, MVP841, MVP851, MVP861, MVP871, MVP881, MVP891 en MVP901.

De termen HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface en het HDMI-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
Dolby is een geregistreerd handelsmerk van Dolby Laboratories.
DTS, DTS-HD, het symbool, & DTS of DTS-HD en het symbool samen zijn geregistreerde handelsmerken van DTS, Inc. © DTS, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Specificaties

ELEKTRONISCHE SPECIFICATIES

 • Aantal kanalen: 2
 • Totale harmonische vervorming: 0,08%
 • Frequentierespons: +0, -0,5 dB van 20 Hz tot 20 kHz
 • Maximale voltuitgang (gebalanceerd/ongebalanceerd): 16V RMS / 8V RMS
 • Gevoeligheid hoog niveau (gebalanceerd / ongebalanceerd): 900mV / 450mV
 • Gevoeligheid Phono (bewegende spoel): 0,45 mV
 • Gevoeligheid Phono (bewegende magneet): 4,5 mV
 • Signaal-ruisverhouding (hoog niveau): 100dB
 • Signaal-ruisverhouding (bewegende spoel): 75 dB
 • Signaal-ruisverhouding (bewegende magneet): 75 dB
 • Spanningsversterking (hoog niveau): 15 dB
 • Spanningsversterking (bewegende spoel): Selecteerbaar 40dB, 46dB, 52dB, 58dB of 64dB
 • Spanningsversterking (bewegende magneet): Selecteerbaar 40dB, 46dB, 52dB, 58dB of 64dB
 • Ingangsimpedantie (gebalanceerd / ongebalanceerd): 44K-ohm, 22K-ohm

CONNECTIVITEIT

 • Gebalanceerde invoer: 3
 • Ongebalanceerde invoer: 4
 • Phono-ingang bewegende spoel: Maximaal 2 (apparaat heeft 2 Phono-ingangen; elk kan door de gebruiker worden geconfigureerd als Moving Coil of Moving Magnet)
 • Phono-ingang bewegende magneet: Maximaal 2 (apparaat heeft 2 Phono-ingangen; elk kan door de gebruiker worden geconfigureerd als Moving Coil of Moving Magnet)
 • Opwaardeerbare digitale audiomodule: Ja: DA2
 • Digitale coaxiale ingang: 2
 • Digitale optische ingang: 2
 • Digitale MCT-ingang: 1
 • Digitale USB-ingang: 1
 • HDMI (ARC)-ingang: 1
 • Digitale AES/EBU-ingang: 0
 • Gebalanceerde vaste output: 0
 • Gebalanceerde variabele output: 3
 • Ongebalanceerde vaste output: 0
 • Ongebalanceerde variabele output: 3
 • Koptelefoonuitgang: 1/4" hoge schijf met hoofdtelefoon-crossfeed-richting (HXD®)
 • Match ingangsniveau: Ja, +/- 6dB
 • Thuisbioscoop PassThru: Ja
 • Ongebalanceerd analoog connectortype: Premium verguld massief messing
 • Servicepoort: 1
 • Netwerkverbinding: 1

CONTROLE

 • Toonregeling: Bas en Treble
 • Toon bypass en ingangstoewijzing: Ja
 • RS232-besturingsingang: Ja
 • Vermogensregeling Uitgang: 1 Hoofd, 4 Trigger
 • Datapoort op achterpaneel: 6
 • Achterpaneel IR-sensoringang: Ja

ALGEMENE SPECIFICATIES

 • Multi-chassis of enkelvoudig: Enkelvoudig, tweelaags
 • Outputmeters: Ja
 • Vacuümbuis of vaste toestand: Vacuümbuis (3) 12AX7A en (1) 12AT7
 • Stroomverbruik (aan): 75 Watt

GEWICHTEN & AFMETINGEN

 • Afmetingen eenheid (B x H x D): 44,45 cm x 19,4 cm x 41,9 cm
 • Gewichtseenheid: 12,5 kg
 • Verzendgewicht: 19,7 kg

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Stereo Voorversterker C2800

0 beoordelingen

Beoordeel McIntosh Stereo Voorversterker C2800

De C2800 vacuümbuisvoorversterker is een meesterwerk van passie voor audio en technische precisie. ..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis