Menu
0
100% Klanttevredenheid
Inruil Mogelijk
Echte Productspecialisten
T 073-6897729
€749,00
Toevoegen aan winkelwagen
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One
Dali Soundbar Katch One

Dali Soundbar Katch One

€749,00Incl. btw
Bestelbaar

De DALI KATCH ONE Soundbar combineert superieure geluidsweergave met een nieuw en aantrekkelijk uiterlijk. Beleef films, muziek en games zoals je ze nog nooit hebt gehoord. Breng je Home Entertainment naar een nieuw niveau met de DALI KATCH ONE. Lees meer..

verwachte levertijd: 2-5 dagen
 • Inruil mogelijk

  Ruil uw oude apparatuur in
 • Offerte

  Vraag via [email protected] aan
 • 100% klanttevredenheid

  Alle aandacht voor u
 • Echte winkel

  Echte productspecialisten

Productomschrijving

Terwijl televisies steeds groter worden neemt de ruimte voor een goed geluidssysteem alleen maar af. Nu een zo dun mogelijk profiel in zwang is hebben de klankmatige prestaties daaronder te lijden. Voor kijkers die willen dat het geluid van hun televisie net zo helder is als het beeld heeft DALI de KATCH ONE gemaakt. Een stijlvolle, volledig uitgeruste Soundbar die de complete TV-beleving beter maakt door het ontbrekende excellente geluid toe te voegen.

Hoewel hij is ontworpen om het televisiegeluid op te waarderen hebben we hem ontwikkeld om muziek vanuit elke bron te verbeteren. De DALI KATCH ONE is krachtig genoeg om hem als je voornaamste geluidssysteem te gebruiken. De onberispelijke geluidskwaliteit is het bewijs van DALI’s bijna veertigjarige ervaring in high end Hi-Fi weergave, gericht op het maken van de meest natuurlijk klinkende luidsprekers op de markt, die de muziek laten klinken zoals de artiest bedoeld heeft.

Met zijn chique, compacte ontwerp biedt de DALI KATCH ONE niet minder dan 10 ingebouwde luidsprekers, die perfect gematcht zijn met een krachtige 4 x 50 Watt versterker. Dit zorgt ervoor dat soundtracks altijd meeslepend dynamisch zijn, dat dialogen steeds helder klinken en dat de muziek een prachtige balans heeft, precies zoals de componist wilde.

Terwijl de soft dome tweeters het geluid schoon en gedetailleerd houden werken de vier passieve radiatoren samen met de vier actieve woofers om een strakke, krachtige en precieze bas te leveren, en zo samen de perfecte geluidsbeleving te creëren.

De DALI KATCH ONE is eenvoudig te installeren en heeft alle ingangen die je ooit nodig zult hebben, waaronder HDMI, 2x Optisch, Analoog én natuurlijk Bluetooth (AAC en aptX).

 

ONTWERP
Het doek voor het front van de KATCH ONE is gekozen vanwege zijn zeer goede akoestische eigenschappen, zodat het geluid er doorheen kan zonder energie en detaillering te verliezen. En behalve dat het bijdraagt aan de look en feel van de KATCH ONE zorgt het doek er ook voor dat de KATCH ONE goed past bij de rest van de ruimte.

Een belangrijk onderdeel van het design is dat de KATCH ONE op drie stijlvolle manieren kan worden geplaatst, waardoor hij voor iedereen een aantrekkelijk uiterlijk heeft.

Het chique, compacte ontwerp van de KATCH ONE wordt vervolmaakt door de leren banden waarmee hij aan de muur wordt gehangen. Deze oplossing verbergt op elegante wijze de kabels die van de televisie naar de KATCH ONE lopen en houdt alles lekker opgeruimd, terwijl de uitstekende akoestische eigenschappen van het doek op het front ervoor zorgt dat geen detail verloren gaat.

Als er weinig ruimte is biedt de ‘sleutelgat’ montage op de achterzijde van de KATCH ONE de perfecte oplossing.

De KATCH ONE kan ook op een plank of bovenop een meubel worden neergezet, door gebruik te maken van de meegeleverde voetjes van echt hout. Deze voetjes passen bij de algehele look en feel van de KATCH ONE en zorgen ervoor dat de KATCH ONE is ontkoppeld van het oppervlak waarop hij staat. Zo worden niet alleen ongewenste trillingen voorkomen, maar wordt de KATCH ONE ook een stukje opgetild voor een lichtvoetigere uitstraling.

 

BEHUIZING
Zowel de behuizing als de frontplaat van de KATCH ONE zijn gegoten van een met glasvezel versterkte ABS kunststof. Met dit materiaal konden we een stabiele basis voor de luidsprekerunits maken die de luchtstroom optimaliseert, het stereobeeld breder maakt en het geluid richting de luisteraar leidt. Dit is de basis van de zeer stijve constructie die ervoor zorgt dat de beweging van de luidsprekerunits geen ongewenste resonanties in de behuizing oplevert. Die zouden vervorming van het geluid kunnen veroorzaken.

Alle beschikbare in- en uitgangen zijn op de achterzijde van de kast geplaatst, op een verdiept paneel dat de connectoren aan het zicht onttrekt en dat langs de bovenzijde van de KATCH ONE eenvoudig toegang geeft tot het kabelmanagement systeem. Vanuit het verdiepte aansluitpaneel kunnen de aangesloten kabels zowel naar boven als naar beneden worden geleid, afhankelijk van de gekozen plaatsing.

Zowel het vaste rooster op de achterzijde van de KATCH ONE als de frontplaat hebben ingebouwde luchtstroom-geleiders om de spreiding van het geluid te optimaliseren. Omdat er zowel op de voor- als achterzijde woofers zijn geplaatst wordt het sturen en optimaliseren van de luchtstromen zeer belangrijk. De woofers op de achterzijde zijn ontworpen om samen met de muur een diepere laagweergave te bereiken, maar ook om het stereobeeld breder te maken. Op dezelfde manier zijn de woofers in de frontplaat omgeven door een ‘waveguide’ die de luchtstroom controleert en ondersteunt voor een optimale spreiding.

 

AANSLUITINGEN
Door zijn 5 verschillende audio ingangen kan de KATCH ONE met bijna alle hifi apparaten worden verbonden. Hieronder zijn vier manieren om je televisie aan te sluiten. En dan hebben we het nog niet gehad over alle mogelijkheden om muziekstreamers aan te sluiten. Daarnaast heeft de KATCH ONE een automatische signaaldetector op alle ingangen zodat hij automatisch inschakelt als de televisie of een audiobron wordt ingeschakeld.

HDMI

De HDMI ingang (ARC) op de KATCH ONE is alleen voor geluid. De HDMI ingang ondersteunt het gebruik van de eigen TV afstandsbediening om het volume en de mute functie te regelen, en om hen aan en uit te zetten.

2 x OPTISCH IN

De automatische inschakelfunchie voor de aparte TV ingang wordt geactiveerd door de optische uitgang van de televisie. Dit zorgt ervoor dat de KATCH ONE aan staat en klaar is voor gebruik zodra de televisie aan gaat. De tweede optische ingang is bedoeld voor hifi apparaten zoals een cd-speler of een muziekstreamer. Deze ingang gebruikt het audiosignaal om automatisch aan en uit te schakelen, dus zelfs als de lichtbron voor het digitale signaal niet uitschakelt in standby modus.

BLUETOOTH
De KATCH ONE biedt Bluetooth AAC en aptX, om eenvoudig muziek te kunnen streamen vanaf je telefoon, tablet of zelfs vanaf je televisie, als volkomen draadloze oplossing.

ANALOOG IN
De stereo mini-jack ingang op de KATCH ONE maakt het mogelijk om een analoge verbinding te maken met je televisie, telefoon, tablet of computer.

SUB OUT
Het aansluiten van een subwoofer is eenvoudig en het levert veel op. Alle diepe bassen worden dan door de DSP rechtstreeks naar de subwoofer uitgang gestuurd. Dit zorgt ervoor dat de versterker vermogen overhoudt, zodat de KATCH ONE nog meer volume kan leveren.

USB SERVICE/POWER
Met de ingebouwde USB poort kun je je tablet of Google Chromecast Audio (CCA) van stroom voorzien, maar je kunt er geen muziek over spelen. Met de CCA kun je de KATCH ONE op je thuisnetwerk aansluiten, wat een wereld aan streaming mogelijkheden opent.

 

LUIDSPREKERUNITS
In de KATCH ONE niet minder dan 10 ingebouwde luidsprekers, die perfect gematcht zijn met een krachtige 4 x 50 Watt versterker. Dit zorgt ervoor dat soundtracks altijd meeslepend dynamisch zijn, dat dialogen steeds helder klinken en dat de muziek een prachtige balans heeft.

De vier grote passieve luidsprekerunits werken samen met de vier actieve woofers en helpen bij het leveren van verrassende prestaties in de bas, voor een perfecte filmervaring. Ze hebben genoeg kracht om ook in een grotere kamer de benodigde geluidsdruk te leveren. Mocht de ruimte nog méér bas eisen, dan kan een subwoofer het diepe laag nog verder ondersteunen.

De twee ultra-lichte soft dome tweeters maken het pakket compleet, en brengen het hoog en het hoge middengebied echt tot leven. Samen leveren de 6 actieve en 4 passieve luidsprekerunits een zuiver, gedetailleerd en coherent geluid dat je niet vaak tegenkomt in een Soundbar.

TWEETER
De ultra-lichtgewicht soft dome tweeter van 21 millimeter is zeer compact maar behoudt een groot membraan-oppervlak, wat ervoor zorgt dat hij diep tot in het middengebied doorloopt, lineair en zonder op te breken. De sterke neodymium magneet van de soft dome tweeter zorgt voor een hoge belastbaarheid en gevoeligheid, wat detaillering, nauwkeurigheid en snelheid geeft aan de hoge frequenties.

WOOFER
Door een speciaal ontworpen chassis, een omgekeerd membraan en een speciale centreer-ring (‘spider’) te gebruiken hebben we een ondiepe woofer gemaakt met dezelfde maximale uitslag als even grote traditionele woofers. Elke millimeter die aan inwendige diepte is gewonnen wordt omgezet in echte laagweergave, zodat de woofer bas kan produceren met zo weinig mogelijk hulp van de DSP.

De naar buiten gedraaide conus bestaat uit een aluminium membraan met een zachte, geweven stofkap. Door de stijve aluminium conus kan de woofer zoveel mogelijk lucht verplaatsen, zelf in het middengebied, en de combinatie van aluminium en textiel verminderd oppervlakteresonanties, waardoor detaillering en helderheid behouden blijven.

 

PRESTATIES
De KATCH ONE wordt aangedreven door 4 x 50 Watt piek ‘closed loop’ Klasse-D versterkers. Door een DSP als actief scheidingsfilter te gebruiken kunnen de versterkers rechtstreeks op de luidsprekerunits worden aangesloten, waardoor de prestaties optimaal zijn.

De lage signaal/ruis verhouding (100dB) van de versterkermodule zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details in een zachte passage zuiver en onvervormd aan de luidsprekerunits wordt doorgegeven.

De versterker wordt gevoed door een schakelende voeding met 200 Watt piekvermogen, die voldoende stroom levert om alles aan te kunnen, van een groot concert tot een krachtige explosie. Het ontwerp met een dubbele transformator zorgt voor een zeer laag verbruik in standby, terwijl er altijd meer dan voldoende vermogen voor de versterkers voorhanden is.

De KATCH ONE heeft twee geluidsprofielen: Wide en Focus. Ze zijn ontworpen om de KATCH ONE optimaal te laten presteren met een zo breed mogelijk aanbod aan films, documentaires, nieuws en muziek.

Het eerste profiel biedt een nauwkeurige en zeer lineaire geluidsweergave die de vaak lastig weer te geven frequenties middengebied naar voren brengt.

Het andere profiel zorgt voor een brede, indrukwekkende en zeer dynamische geluidsweergave. Dit profiel vult de ruimte met geluid en legt zo de nadruk op een verrassend krachtige ervaring. Beide geluidsprofielen voldoen perfect aan de belangrijkste eisen van een hoogwaardige Soundbar - ze verbeteren de kijkervaring met geweldig geluid.

 

SPECIFICATIES

 • Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz] 46 - 25,000
 • Maximum SPL [dB] 101
 • Overnamefrequentie [Hz] 250 / 2500
 • Wisselfilter Principe 2½-weg
 • Hogetonen Weergever, Aantal 2 x 21 mm
 • Hogetonen Weergever, Type Membraan Textiel Softdome
 • Lagetonen Luidspreker, Aantal 4 x 9 centimeter
 • Lagetonen Luidspreker, Membraan type Aluminium Conus Met Textielen Stofkap
 • Passieve Lagetonen Luidspreker, Aantal 4 x 11,5 centimeter
 • Passieve Lagetonen Luidspreker, Membaan type Stalen Conus
 • Type Behuizing Passive Radiators (4 pcs)
 • Max. Uitgangsvermogen Versterker [RMS Watt] 4 x 50
 • Versterkertype Volledig digitale Klasse-D versterkers
 • Aansluiting Ingang HDMI ARC, 2 x Optical (TosLink), 3.5 mm Mini Jack
 • Aansluiting Uitgang SUB Uitgang, USB Charge (5V/1A)
 • Draadloze Ingang(en) Bluetooth™ 4.0 AAC & Apt-X
 • Aanbevolen Plaatsing Op de Muur of plank
 • Functies Auto Source Select, Bluetooth™ Release, Dual Sound Mode (Wide/Focus), Mute,Aan/Uit,Standby (Automatisch) Uit, Bronkeuze, Volume
 • Standby Stroomverbruik [W] <0,5 (lichtnetadapter)
 • Afmeting Met voet (H x B X D) [mm] 164 x 860 x 69
 • Afmeting (H x B x D) [mm] 148 x 860 x 69
 • Meegeleverde Accessoires Netkabel (2,0 m), Afstandsbediening, Muurbeugel (Lederen Montageband), Houten Voetjes, Quick Start Guide
 • Gewicht [kg] 3.7

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Soundbar Katch One

0 beoordelingen

Beoordeel Dali Soundbar Katch One

De DALI KATCH ONE Soundbar combineert superieure geluidsweergave met een nieuw en aantrekkelijk uite..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis