• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Waarom bij ons bestellen?Veilig en betrouwbaar

 

Audioexpert is al vele jaren actief zowel als audiowinkel, als ook online audiowinkel. In het jaar 2000 zijn we gestart met de online verkoop in Nederland en zijn sindsdien een van de toonaangevende audiobedrijven online. Veiligheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Audioexpert, Ons motto is: wat we zeggen doen we en we doen wat we zeggen.

 

Terug naar boven


Deskundig

 

Audioexpert beschikt over zeer vakkundig personeel. Door de juiste mix van jong en oud, zijn wij op alle vakgebieden thuis. Al onze audioverkopers zijn behalve verkoper allemaal ook hobby-matig geinteresseerd in AV-producten. Daarnaast hebben we rechtstreekse contacten met veel merken.

U heeft een vraag of probleem wij lossen hem op.

 

Terug naar boven

  

Levenslange Product Support

 

Als u bij ons een nieuw product koopt en u heeft vragen over de installatie - geen probleem ! Ons hoog opgeleid support team zal u helpen alles perfect werkend te krijgen . Neem contact op met ons via telefoon of e-mail of kom langs in onze winkel. Zolang u eigenaar bent van uw product zullen wij u daarin ondersteunen.


Terug naar boven


Gratis Verzending

 

Alle worden gratis verzonden in Nederland, Belgie en Duitsland.

Wij houden van eenvoud: de prijs die u ziet is de prijs die u betaald, dus geen verborgen kosten.

 

Gratis verzending is van toepassing in Nederland, Belgie en Duitsland. Voor overige landen kan er een toeslag gelden.


Terug naar boven


Europese verzending


Wij verzenden bijna alle producten naar de meeste landen binnen Europa.

 

Terug naar boven


Unieke Audessy Pro Service

 

Uniek in Nederland. De eerste echte HiFi winkel met Audessey Pro  in de luisterstudio. Wij bieden de service om uw apparaat te upgraden naar een ongekend niveau. Audioexpert ontwerpt en installeert home cinema's. In onze eigen luisterstudio wordt gebruik gemaakt van Audyssey. Wilt u het ook eens horen of beter gezegd beleven, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.

Haal meer uit uw set met Audyssey Pro.

Audioexpert is het eerste en enige bedrijf dat in Nederland en Belgie officiele Audyssey pro installer is. Hiervoor zijn wij gecertificeerd.

 

Wat doet Audyssey eigenlijk?

Elke ruimte is anders en heeft een andere akoestiek en vormgeving. Vaak met negatieve effecten dat het geluid beinvloed. Problemen doen zich vooral voor in het lage frequentiegebied hoorbaar als een onnauwkeurig boemerig laag. Als er Audyssey op uw receiver zit word er een meetmicrofoon bijgeleverd, Deze sluit u aan op uw receiver. U gaat op uw 5 favoriete plaatsen zitten en de receiver past zich op de akoestiek van de kamer aan. Ook meet deze meteen de afstanden en stelt u versterker helemaal in.

 

Audyssey Pro

Audyssey Pro gaat een grote stap verder dan de standaard audyssey. Zo kan de professionele meetmicrofoon veel meer informatie vastleggen en opslaan. Dat zorgt voor een veel dynamischer, rustiger en natuurlijker geluid dan wat normaal mogelijk is met roomcorrectie. Audyssey Pro stelt je ook in staat om veel meer invloed uit te oefenen op het geluid. Nooit eerder was een subwoofer zo nauwkeurig en strak in te regelen. Integratie en eenheid van alle luidsprekers is van een ultiem niveau. De Subwoofer hoort u niet meer te staan maar die voelt u alleen maar.

Dit geeft op elke set een winst van 15 tot 20%.

 

Terug naar boven


De scherpste prijzen en aanbiedingen

 

Behalve de beste service, bieden wij natuurlijk ook altijd de beste prijzen en hebben vele unieke aanbiedingen. Let hierbij ook op onze spectaculaire dag - en weekaanbiedingen.

 

Terug naar boven