• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Q Acoustics M4 HiFi Soundbar

Schrijf de eerste review over dit product

€ 499,00
2-5 werkdagen
Dit product wordt gratis thuisbezorgd.
OF

Heeft u ergens anders en lagere prijs gezien?

E-mail ons voor een offerte.

Productbeschrijving

De hifi-soundbar met ingebouwde subwoofer.


De Q Acoustics Media 4 is een hoogwaardige soundbar die is ontworpen om hifi-muziek en hoogwaardig geluid te leveren vanuit een tv, settopbox, tablets en smartphones.


De Q Acoustics M4 beschikt over geavanceerde “BMR”-luidspreker-driver-units (Balanced Mode Radiator) die een buitengewoon brede spreiding van het geluid produceren. Dit zorgt niet alleen voor een helder, kamervullend geluid, maar het betekent ook dat alle luisteraars kunnen genieten van dezelfde uitstekende geluidskwaliteit, waar ze ook zitten in de luisterruimte.


De echte bas van de M4 is gecreëerd door de akoestisch afgestemde, ingebouwde, hoogwaardige subwoofer. U kunt genieten van een echte “bioscoopervaring” wat geluid betreft met de Q M4, in vergelijking met het gebruik van uw tv-luidsprekers alleen.


Omdat de Q M4 een “hifi-soundbar” is, is deze natuurlijk ontworpen om net zo goed muziek als films af te spelen.
Ingebouwde subwoofer

Uitgebreid marktonderzoek naar wat klanten echt willen heeft ons geholpen bij het ontwerpen van de M4. Jullie vertelden ons dat jullie een zeer onopvallend systeem wilden in één behuizing, dat extra kasten en kabels onnodig zou maken. Het slanke ontwerp en de ingebouwde subwoofer van de M4 zorgt er natuurlijk voor dat er geen losse subwooferkast en extra kabels nodig zijn. Als u de M4 aan de wand bevestigt met de meegeleverde wandhouder, laat de kenmerkende uitlopende vorm van de M4 voldoende ruimte vrij achter het apparaat voor de kabelinvoer.

 

BMR

De Media 4 Soundbar gebruikt “BMR” luidspreker-driver-units. Deze leveren niet alleen uitstekende geluidsprestaties, ze verspreiden het geluid ook over een uitzonderlijk groot gebied. Dit betekent dat waar u ook zit in de kamer, u nog steeds kunt genieten van de volledige hifi- of thuisbioscoopervaring. Het onderstaande diagram laat precies zien hoe de BMR-driver-units hun indrukwekkende prestaties leveren, waar u ook zit. Q Acoustics biedt echt geluid zonder toegevoegde effecten of digitale signaalverwerking om het geluid te verminderen.

 

Gebruiksgemak

Het gebruik van de Q M4-soundbar had niet eenvoudiger kunnen zijn. Plug de soundbar gewoon in, sluit hem aan op de bron en hij is klaar voor gebruik. De M4 heeft een kleine infraroodafstandsbediening met vijf knoppen. De soundbar kan echter ook worden bediend door afstandsbedieningen die worden meegeleverd bij “Sky”, “Virgin” en een aantal andere settopboxen. Dit betekent dat er minder afstandsbedieningen zijn om u druk over te maken, terwijl u nog steeds volledig de bediening in handen hebt. Nog beter – als de soundbar gedurende 20 minuten niet is gebruikt, wordt hij automatisch in de stand-by-stand gezet om energie te besparen. U hoeft zich dus niet iedere keer na gebruik druk te maken over het uitschakelen van de soundbar. 

 

Televisie en films

Als u denkt aan een soundbar, denkt u over het algemeen aan het gebruik in combinatie met een televisie. De Media 4-soundbar is echter zowel perfect om simpelweg het normale geluid van uw tv te versterken, te genieten van geweldige muziek of u onder te dompelen in het geluid van een film die u kijkt. Dit brengt het plezier bij het kijken naar tv en films naar een heel nieuw niveau. U zult zich afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund.

 

Geniet van uw muziek

Er zijn zoveel manieren waarop u kunt genieten van uw muziek met de nieuwe Q M4-soundbar. Of u uw cd-speler nu verbindt met analoge verbindingskabels of draadloos streamt met behulp van de NFC Bluetooth-technologie – u kunt luisteren naar uw muziek met een echt hoogwaardig geluid. Als u een feestje geeft, waarom zou u dan niet direct vanaf uw Spotify-account op uw smartphone streamen? Wat uw bron ook is, u zult genieten van het luisteren naar uw nieuwe “M4”.

 

Verbeter uw game-ervaring

Het aansluiten van de Q M4-soundbar aan uw gameconsole zal uw ervaring echt verbeteren. Of u nu online speelt, met een vriend of gewoon alleen, u zult bijna het gevoel krijgen alsof u zich in het spel bevindt. De soundbar kan worden aangesloten op de Xbox One, Playstation 4 en andere soortgelijke consoles om een fantastische game-ervaring te leveren.

 

Waar kan de soundbar op worden aangesloten?

De digitale optische en analoge ingangen van de Q Acoustics Media 4 (Q M4)-soundbar houden in dat de soundbar kan worden aangesloten op een breed scala aan entertainmentbronnen, van uw tv, Sky- of Virgin-kast, cd-, dvd- of Blu-ray-speler tot zelfs uw smartphone, tablet, draagbare muziekspeler, computer of internetradio. Het apparaat is ook compatibel met Bluetooth (met behulp van aptX Lossless voor het streamen van geluid). Deze draadloze verbinding kan met vrijwel elk Bluetooth-audiotoestel worden gesynchroniseerd en kan tot acht koppelingen onthouden. Als vrienden en familie dan op bezoek komen, kan een eerder gekoppelde “gast-muziekspeler” zo in slechts enkele seconden gekoppeld worden.


Kan ik meer dan 1 Bluetooth apparaat koppelen?

Het apparaat is ook Bluetooth-compatibel en gebruikt aptX Lossless Bluetooth voor het streamen van geluid. Deze draadloze verbinding kan met vrijwel elk draagbaar Bluetooth-audiotoestel worden gesynchroniseerd. De M4 kan tot acht koppelingen onthouden, zodat vrienden en familie die op bezoek komen in enkele seconden gekoppeld kunnen worden als “gast-muziekspeler”. De aptX Bluetooth die we gebruiken is V4.0, maar is compatibel met oudere apparaten en werkt met de meeste V3.0-, V2.1-, V2.0- en zelfs V1.2-apparaten.

Het apparaat kan maximaal acht Bluetooth-apparaten opslaan in de koppellijst. Als u het negende toestel koppelt aan het apparaat, zullen de gegevens van het eerste toestel verloren gaan. Zodra het apparaat is aangesloten op een toestel, zal het automatisch stoppen met het zoeken naar andere toestellen. Om een ander toestel te verbinden kunt u de verbinding verbreken van de momenteel verbonden bron op het toestel zelf, of drukken op de Bluetooth-verbindtoets op het achterpaneel van het apparaat.

 

Wat zijn NFC-aansluitmogelijkheden?

NFC staat voor “Near Field Communication”. Hiermee kunt u een NFC-toestel koppelen aan de soundbar door uw toestel simpelweg tegen het “koppelpunt” aan te houden aan de bovenkant van de soundbar, zoals in het onderstaande diagram wordt getoond. U kunt draadloos muziek streamen naar de soundbar binnen een bepaald bereik.


Waar moet ik mijn soundbar plaatsen?

Het geweldige aan de Media 4-soundbar is dat deze vrijwel overal kan worden geplaatst waar u wilt. De drie gebruikelijke plaatsen zijn: (a) op uw tv-standaard – de slanke diepte zorgt ervoor dat de M4 op of in de vele verschillende tv-standaarden past (b) gemonteerd aan de wand, om uw huis vrijwel vrij van rommel te houden en (c) geplaatst op een ander meubel, van een boekenplank tot een tafel. Aangezien de soundbar zoveel uitstekende eigenschappen bevat, hoeft hij niet alleen te worden gebruikt in combinatie met uw tv, en ziet hij er als gevolg daarvan overal in uw huis geweldig uit.

 

Hoe kan ik de soundbar monteren aan de wand?

Als uw tv aan uw wand is gemonteerd, is de Q Acoustics Media 4 (Q M4)-soundbar een perfecte match. De soundbar kan aan de wand worden gemonteerd met de wandmontageplaat die is meegeleverd in de doos. Zie het onderstaande diagram voor een uitleg over de wandmontage van de Q Acoustics-soundbar.


Hoe kan ik de poten bevestigen aan de soundbar?

De poten die meegeleverd worden met de Media 4-soundbar zijn ontworpen om de trillingen te verminderen en de geluidsweergave van de soundbar te verbeteren. We adviseren u om deze poten te bevestigen als u het product niet aan de wand monteert. Zie het onderstaande diagram voor een uitleg van de bevestiging van de poten aan de soundbar.

 

Wat zit er in de doos?

Bij Q Acoustics voorzien wij u graag van alles wat u nodig hebt om zo goed mogelijk te kunnen genieten van uw producten. In de doos voor de Media 4-soundbar ontvangt u: de soundbar zelf, de afstandsbediening met 5 knoppen, een RCA-phonokabel van 2 meter, een 3,5 mm-aansluitingskabel van 2 meter, een optische kabel van 2 meter, 3 anti-trillingsvoetjes met 6 schroeven om ze vast te draaien, een wandmontageplaat, een Britse AC-voedingskabel, een Europese AC-voedingskabel en een handleiding.

 

Bundels

Accessoires

Reviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Q Acoustics M4 HiFi Soundbar

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Specificaties

Tradetracker Campage Hogere Klasse (39842)
Merk Q Acoustics
Kleur Zwart

Alternatives