• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

HEOS by Denon

Wat is HEOS?
Heos is een draadloos muziek system dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app.


GA OP IN DE MUZIEK. GA OP IN DE ERVARING.
De muziek waar je altijd al van gehouden hebt, klinkt weer als nieuw met de onvergelijkbaar goede geluidskwaliteit van een HEOS draadloos speakersysteem. En met bijna eindeloze bronnen voor muziek, zowel online als streaming, brengt dit krachtig draadloos audio systeem je steeds weer nieuwe favorieten.


MULTI-ROOM BETEKENT MOGELIJKHEDEN.
Installeer de gratis HEOS by Denon app op zoveel smartphones of tablets als je zelf wilt om gebruik te maken van de krachtige multi-room speaker mogelijkheden. Groepeer twee of meerdere ruimtes om hetzelfde nummer perfect gesynchroniseerd via het multi-room audio systeem in deze ruimtes af te spelen in Party Modus. Of speel een ander nummer op iedere speaker, in iedere ruimte wanneer iedereen wil dansen op zijn eigen favoriete nummer.


STREAM MUZIEK VAN ’S WERELDS GROOTSTE ONLINE MUZIEDIENSTEN.
Met HEOS heb je alle mogelijkheden die je nodig hebt en alle toegang die je wilt. Stream muziek van je favoriete cloud-diensten zoals Spotify, Deezer, TIDAL, Napster, TuneIn, SoundCloud en Rdio. Plus, luister naar nummers die op je smartphone, tablet, USB-drives of NAS-drives staan.


HEOS ERFT 100 JAAR IN INNOVATIE.
Wanneer het geluid maakt, dan maakt Denon het. Denon heeft met niet aflatende toewijding en innovatief vakmanschap gebouwd aan kwaliteit en was vaak de eerste bij het introduceren van nieuwe audio innovaties. Elk HEOS systeem is gepassioneerd door Denon in-house ontwikkeld en samengesteld uit speciaal ontworpen componenten die in volledige harmonie samenwerken en de kwaliteit en werking garanderen die muziekliefhebbers willen en verdienen.


BINNEN ENKELE MINUTEN GEINSTALLEERD.
Vergeet gecompliceerde aanwijzigingen en over-the-top technische details. Dit is eenvoudig. Hier staat alles wat je nodig hebt om HEOS te installeren.


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.