• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Harman/Kardon home cinema

Harman/Kardon home cinema simplificeert de manier waarop mensen omgaan met technologie, en ontwikkeld slimme producten, systemen, software en diensten die mensen verbindt met de wereld om hen heen. Het merk innoveert met intentie en streeft naar excellentie. Deze mindset heeft al tot vele baanbrekende prestaties geleid. We zijn er dan ook best trots op dat we de producten van dit legendarische merk mogen aanbieden.

Neem op uw gemak een kijkje in het indrukwekkende Harman/Kardon home cinema assortiment van Audioexpert en laat u overtuigen door het beste design en een ongekend geluid!

 

Over Harman/Kardon

Harman/Kardon werd in 1953 opgericht door Sidney Harman en Bernard Kardon. Al na drie jaar besloot Kardon met pensioen te gaan. Hij verkocht zijn aandelen in het bedrijf aan Harman, die de officiële bedrijfsnaam veranderde in Harman International. De producten worden echter nog tot op de dag van vandaag voorzien van de Harman/Kardon merknaam. Harman/Kardon was het bedrijf dat in 1958 de eerste stereo-versterker ter wereld op de markt bracht: de Festival TA 230. Tegenwoordig zijn ze tevens de hoofdleverancier van audioapparatuur voor grote auto- en motormerken, waaronder Mercedes-Benz, BMW, Harkey-Davidson, Land Rover, Mini en Toyota. Ook produceren ze speakers voor computers en laptops. Verder specialiseert Harman/Kardon zich in het ontwerpen van receivers, tuners, versterkers, dock-stations, headsets, Blu-ray spelers en home cinema systemen. Het bedrijf richt zich op het leveren van de hoogste mogelijke kwaliteit, in plaats van het inbouwen van allerlei onnodige features. Geen wonder dat Harman/Kardon is uitgegroeid tot één van de meest populaire audiomerken!

 

Ons assortiment Harman/Kardon home cinema producten

Harman/Kardon home cinema producten zorgen voor een krachtig en helder muziek- en filmgeluid. Audioexpert levert complete home cinema sets van Harman/Kardon, waarmee u van een geweldig surround geluid kunt genieten. Zo bieden wij u de populaire Harman/Kardon BDS serie, welke bestaat uit prachtig uitgevoerde thuisbioscoop systemen die de scheiding tussen traditionele en digitale technologieën moeiteloos weten te overbruggen. U kunt deze home cinema sets eenvoudig verbinden met uw thuisnetwerk, zodat u toegang krijgt tot verschillende streamingdiensten. Maar u kunt ook bij ons terecht voor losse Harman/Kardon soundbars en Harman/Kardon luidsprekers. Daarnaast leveren wij een breed scala aan accessoires voor uw Harman/Kardon home cinema set.

 

Harman/Kardon home cinema online bestellen

Wanneer u Karman/Kardon home cinema producten koopt bij Audioexpert, dan bent u altijd verzekerd van een gratis verzending van uw bestelling (binnen Nederland, België en Duitsland). Uniek aan onze service is de levenslange product support; als u bij ons een nieuw product koopt en u heeft vragen over de installatie, dan zullen onze deskundige medewerkers u helpen om alles werkend te krijgen. Die service bieden wij zolang u eigenaar bent van het product! Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze vestiging in Den Bosch. Hier hebben wij tevens speciale luisterruimtes ingericht, zodat u de Harman/Kardon producten die u op het oog heeft ‘in het echt’ kunt bekijken en beluisteren. Als dat geen goede service is, dan weten wij het ook niet meer!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.