• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Dynaudio Subwoofers

De subwoofer modellen van Dynaudio brengen echte Dynaudio geluidskwaliteit naar een home cinema of sub-sat muzieksysteem. De Sub 250 II en Sub 600 zijn een perfecte aanvulling op elke Dynaudio luidspreker, en leveren snelle, diepe, nauwkeurige en natuurlijke basgeluiden.

 

Waarom een Dynaudio subwoofer kopen?

Dynaudio subwoofers geven net dat stuk extra beleving bij een film of een mooi stuk muziek. De Dynaudio subwoofers passen natuurlijk perfect bij elke Dynaudio luidspreker, maar ook bij elke andere boekenplank luidspreker en vloerstaande luidspreker.

 

De kegel van de Dynaudio subwoofers zijn gemaakt van het door Dynaudio ontwikkelde MSP (Magnesium Silicate Polymer). In combinatie met het long-throw woofer ontwerp en de voice-coil kunnen de subwoofers diepe en toch heel nauwkeurige basgeluiden geven die perfect passen bij het sonische karakter van de Dynaudio luidsprekers.

 

Om in iedere huiskamer en bij ieder design te passen zijn de subwoofers strak en tijdloos afgewerkt en beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Basprestaties kunnen nog verder verbeterd worden door een multi-sub configuratie met twee of meer subwoofers die parallel gebruikt worden. Speciaal voor deze mogelijkheid is de kleinere Sub 250 II subwoofer uitgerust met een ''slaaf'' functie waardoor alle instellingen op de achterzijde van de subwoofer uitgeschakeld worden en de woofer zich direct aanpast aan de instellingen van de ''master'' subwoofer. Door het plaatsen van meerdere subwoofers in een ruimte wordt de bas over het algemeen beter verdeeld, waardoor het totale geluidsbeeld wordt verbeterd. Twee of meer kleinere subwoofers kunnen zelfs een betere basweergave hebben dan 1 grotere.

 

Dynaudio subwoofers bij Audioexpert

Wij zijn officieel dealer van Dynaudio en hebben een breed assortiment. Veel producten zijn bij ons in de winkel in de verschillende luisterruimtes te beluisteren. U krijgt bij ons natuurlijk 5 jaar garantie op Dynaudio (2 jaar op de versterker units) en levenslange productsupport. U heeft iets in te ruilen? Ook dat kan bij de Beste HiFi zaak van Nederland.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.