• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Dynaudio Remote Control

Dynaudio master remote is de afstandsbediening voor de Xeo 4 en Xeo 6. Ook is de master remote nodig als u de Xeo 2 met een HUB of Connect wilt verbinden.

 

Waarom een Dynaudio Remote Control kopen?

U kunt deze natuurlijk nodig hebben voor de vervanging van de huidige afstandsbediening van de Xeo 4 of Xeo 6. Maar ook als u de Xeo 2 met een Hub of Connect wilt kunnen verbinden heeft u deze afstandsbediening nodig.


De koppeling gaat gewoon zoals u gewend bent van de Xeo-serie. Let er wel op dat u dan twee Xeo-2 afstandsbedieningen heeft, en dat u er goed op moeten gaan letten met welke afstandsbediening u de bron selecteert. Bronnen aangesloten op de Hub/Connect moeten uiteraard met de Xeo Master Remote geselecteerd worden, de bronnen die op de Xeo 2 zelf aangesloten zitten met de bijbehorende afstandsbediening. Dat geldt overigens ook voor de Bluetooth connectie.

 

Dynaudio remote control bij Audioexpert

Wij zijn officieel dealer van Dynaudio en hebben een breed assortiment. Veel producten zijn bij ons in de winkel in de verschillende luisterruimtes te zien en te beluisteren. U krijgt bij ons natuurlijk 1 jaar garantie op de remote control en levenslange productsupport. U heeft iets in te ruilen? Ook dat kan bij de Beste HiFi zaak van Nederland.

Naam
Van hoog naar laag sorteren

10

1 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

10

1 artikel(en)