• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Rel S3 Hoogglans Zwart - Subwoofer

Schrijf de eerste review over dit product

€ 1.799,00
2-5 werkdagen
Dit product wordt gratis thuisbezorgd.
OF

Heeft u ergens anders en lagere prijs gezien?

E-mail ons voor een offerte.

Productbeschrijving

S / 3 is afgeleid van het vlaggenschip S / 5 en biedt een meer compact en veel van S / 5 prestaties voor gebruik met ofwel iets meer bescheiden systemen of kamers die niet de kracht en de output van S / 5 kan omgaan. Kwalitatief is de gelijke van S / 5, sans de grote schaal, macht en majesteit van zijn grotere broer.
 
Mooi in balans, S / 3 biedt krachtige, indringende en prachtig uitgebalanceerde prestaties.
 
S / 3's chauffeur beschikt over een geheel nieuwe lichtmetalen kegelstructuur dat onze mid-level product nodig is om een prestatie die onze referentie producten overschrijdt van slechts een paar jaar geleden. Door het verminderen van bewegende massa, met een evenwichtige benadering van design, onze engineering team was in staat om veel meer snelheid te produceren dan eerdere modellen. Door het zorgvuldig aanpassen van de belangrijkste parameters, waren we in staat om de zelf-quieting sleutel tot het vermogen van een high-end component om ruimte en innerlijke detail te lossen verhogen. Verbeteringen in onze ontwerpen te vertalen naar verbetering in je hele systeem.
 
S / 3 maakt gebruik van een speciale carbon / carbon passieve dat is stijf, licht van gewicht en ongelooflijk goed gedragen. Onze benadering van passieve ontwerp resulteert in prestaties meer verwant aan een variabele verhouding driver grootte. Op een S / 3, denk aan het als een glijdende verhouding ontwerp waarin de S / 3 begint als een ultra-snelle 10 "verzegelde doos ontwerp en, als meer vermogen en een diepere bas wordt geëist S / 3 geleidelijk morphs in de kracht en de output van een 15 "design.
 
Buiten onze eigen chauffeurs, wordt de prestatie van een REL bepaald door onze unieke inbreng filters en versterkers. REL S / 3 gebruikt een eenvoudige filter-type dat is zeer snel over 8 milliseconden in groep DELAY- te steken ongewenste hogere frequenties aan onze chauffeur. Deze snelheid en onze zorg gesorteerd filters zorgen voor een naadloze vermenging van REL's met de belangrijkste sprekers. REL is niet voorzien van een high-pass filter te steken uit bass van de belangrijkste spreker, omdat dit te doen zou produceren in het algemeen meer ongewenste effecten dan de minder belangrijke voordelen zoals een ontwerp verleent.
 
S / 3's eindversterker is een krachtige NextGen2 400W digitale versterker. Dit ontwerp heeft duizenden REL's aangedreven en is uitzonderlijk betrouwbaar en zeer snel met diepe, uitgebreid dieptepunten-het biedt een perfecte partner om onze nieuwe chauffeur bewezen.
 
Longbow toelaat zeer snel, ongecomprimeerde bass draadloos worden verzonden binnen dezelfde ruimte van ongeveer 45 voet (enigszins afhankelijk van de ruimte rommel). We hebben een niet gecomprimeerd formaat gekozen als het resulteert in een natuurlijke, snelle levering in vergelijking met conventionele Wi-Fi of Bluetooth-systemen. Want het is een REL, ontwikkelden we Longbow met zowel hoog niveau (of laag niveau met crossover intact) EN 0,1 kanaal levering zodat REL Theater Referentie prestaties kunnen worden gehandhaafd, zelfs bij het gebruik van onze draadloze leveringssysteem.

Bundels

Accessoires

Reviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rel S3 Hoogglans Zwart - Subwoofer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Specificaties

Tradetracker Campage Instaplijn (39841)
Merk REL
Kleur Zwart

Alternatives