• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Rel S2 Hoogglans Zwart - Subwoofer

Schrijf de eerste review over dit product

€ 1.399,00
2-5 werkdagen
Dit product wordt gratis thuisbezorgd.
OF

Heeft u ergens anders en lagere prijs gezien?

E-mail ons voor een offerte.

Productbeschrijving

Terwijl S / 2 de minst dure, meest compacte chassis in de S bereik kan zijn, zou het een vergissing zijn om te denken aan het als iets anders dan een echte volbloed. Snel, melodieus, leuk en buitengewoon dynamisch, S / 2 vergunningen mensen met beperkte ruimte of compacte luidsprekers om de voordelen van de Serie S prestaties te genieten. S / 2 biedt een krachtige 250W NextGen klasse D versterker met een snelle, lichtgewicht driver en bijpassende passieve in een zorgvuldig gedempte kast bas die is vrij uitzonderlijk voor zo'n bescheiden formaat behuizing te produceren.
 
S / 2's chauffeur een nieuw doel ontworpen geanodiseerd aluminium stofkap. Dit zowel verstijft de kegel structuur, wat resulteert in verbeterde transient respons (snap en aanval), terwijl het verlagen van de bewegende massa ongeveer 15%.Zorgvuldige afstemming van het toestel om het volume kabinet en de nieuwe bijpassende Downfiring passieve driver resulteert in uitstekende prestaties voor een model van deze grootte en prijs. Krachtig, snel en melodieus is de S / 2.
 
Passieve drivers REL's zijn zorgvuldig afgestemd op de actieve. Bij S / 2, we letterlijk dezelfde driver als S / 2 gebruikt een nauwkeurig wedstrijd, dan stemmen de resonantiefrequentie iets lager de basweergave neerwaarts verlengen schonere totale effect. 
 
Voorbij de chauffeurs, wordt de prestatie van een REL bepaald door de input filters en versterkers. REL S / 2 maakt gebruik van een eenvoudige filter-type dat is zeer snel over 8 milliseconden in groep vertraging te krijgen door naar onze chauffeur. Deze snelheid en zorg gesorteerd filters maakt een naadloze vermenging van REL's met de belangrijkste sprekers.
 
S / 2's eindversterker is een krachtige NextGen2 250W digitale versterker. Dit ontwerp is buitengewoon betrouwbaar en zeer snel met diepe, uitgebreid dieptepunten-het biedt een perfecte partner te zijn bestuurder bewezen.
 
Longbow toelaat zeer snel, ongecomprimeerde bass draadloos worden verzonden binnen dezelfde ruimte van ongeveer 45 voet (enigszins afhankelijk van de ruimte rommel). We hebben een niet gecomprimeerd formaat gekozen als het resulteert in een natuurlijke, snelle levering in vergelijking met conventionele Wi-Fi of Bluetooth-systemen. Want het is een REL, ontwikkelden we Longbow met zowel hoog niveau (of laag niveau met crossover intact) EN 0,1 kanaal levering zodat REL Theater Referentie prestaties kunnen worden gehandhaafd, zelfs bij het gebruik van onze draadloze leveringssysteem.

Bundels

Accessoires

Reviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rel S2 Hoogglans Zwart - Subwoofer

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Specificaties

Tradetracker Campage Instaplijn (39841)
Merk REL
Kleur Zwart

Alternatives