• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

KEF X300A Zwart (Set van 2)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 799,00
1-3 werkdagen
Dit product wordt gratis thuisbezorgd.
OF

Heeft u ergens anders en lagere prijs gezien?

E-mail ons voor een offerte.

ProductbeschrijvingHIFI UW COMPUTER

De digitale X300A-luidsprekers brengen echt hifigeluid voor de tracks die vanaf de computer, laptop, tablet, MP3-speler of smartphone worden afgespeeld. Ze beschikken over KEF's geavanceerde Uni-Q array met twee geïntegreerde versterkers: één voor elk frequentiebereik. Met een 96kHz/24bit USB-input van hoge resolutie en een eenvoudige digitale luidsprekeraansluiting, lijken zelfs de bekende nummers ineens veel rijker, subtieler en met krachtigere emoties.

 

HIGH FIDELITY-ONTWERP

Net als bij een professionele studiomonitor, heeft elke X300A-luidspreker twee eigen AB klasse versterkers - één voor LF/MF en één voor hoge frequenties - om een nauwkeurige, storingsvrije weergave te garanderen. Bromtonen door elektromagnetische interferentie worden geminimaliseerd door hoogwaardige ‘toroidal’ transformatoren voor versterkers van audiofiele kwaliteit. Een schoon USB-inputsignaal en een digitale verbinding tussen de luidsprekers onderling maakt het X300A-systeem van elke desktop, laptop, tablet of ander mobiel apparaat een bron van audiofiel luistergenot.

 

HIGH DEFINITION-GELUID

Dankzij de storingsvrije 24-bit/96kHz USB-input kan het X300A-systeem drie keer zo veel data verwerken dan dat een normale audio-cd aanbiedt. De volle diepte en complexiteit van muziekbestanden van hoge resolutie worden dan ook probleemloos gereproduceerd, zonder dat er ook maar iets van de originele bron verloren gaat. Bovendien elimineert een hoogwaardige DAC in elke luidspreker nagenoeg elke interferentie door de decodering van het afspelen te scheiden. Al deze high-end technologie is aangevuld met de veelvuldig bekroonde Uni-Q 'punt bron' driver array die is afgeleid van het vlaggenschip van KEF: de Blade. Het resultaat is een ruimtelijk, precies en enorm gedetailleerd geluidsbeeld, ongeacht het apparaat waar vanaf de muziek wordt afgespeeld.

 

ZEER EENVOUDIG

Het installeren en instellen van de X300A kan niet eenvoudiger. Het enige dat u hoeft te doen is het onderling aansluiten van de luidsprekers, een afspeelapparaat aansluiten via USB en de voeding op een stroombron aansluiten. Ook is er een analoge 3,5mm aansluiting om een smartphone of MP3-speler aan te sluiten.

 

Een schakelaar aan de achterzijde van de hoofdluidspreker maakt het mogelijk het geluid te optimaliseren voor het op een bureau, tegen de wand of in de vrije ruimte plaatsen van de luidsprekers.

 

*Als uw luidsprekers tegen een muur geplaatst zijn, kunt u de meegeleverde schuimrubber plug gebruiken voor de reflexpoort aan de achterzijde om de laagweergave te beperken.

Bundels

Accessoires

Reviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: KEF X300A Zwart (Set van 2)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Specificaties

Tradetracker Campage Hogere Klasse (39842)
Merk KEF
Kleur Zwart

Alternatives