• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

KEF X300A Wireless Zwart (Set van 2)

Schrijf de eerste review over dit product

€ 999,00
1-3 werkdagen
Dit product wordt gratis thuisbezorgd.
OF

Heeft u ergens anders en lagere prijs gezien?

E-mail ons voor een offerte.

Productbeschrijving

HIFI UW COMPUTER. NU IN DRAADLOOS

Eindelijk – de vrijheid om draadloos muziek te streamen via Airplay® of DLNA vanaf uw computer, smartphone of ander mobiel apparaat. En wel op zo’n manier dat u oprecht high-fidelity-geluid ervaart. Alles aan het X300A Draadloos digitale hifiluidsprekersysteem is ontworpen voor een gemakkelijker en intenser muziekgenot.

 

DRAADLOZE HIGH-FIDELITY

Net als een professionele studiomonitor, beschikt elke X300A draadloze luidspreker over twee eigen klasse AB versterkers – één voor LF/MF en één voor HF – wat zorgt voor een nauwkeurige,vervormingsvrije geluidsweergave. Luidsprekerruis en elektromagnetische interferentie zijn geminimaliseerd door toroïdale transformatoren van audiofiele kwaliteit toe te passen. Met een digitale USB-verbinding tussen de luidsprekers, transformeert het X300A draadloos systeem uw desktop, laptop, tablet of ander mobiel apparaat in een bron van luistergenot die aan alle hifinomen voldoet.

 

HD-GELUID

Een hoogwaardige DAC in elke luidspreker elimineert vrijwel alle interferentie door het decoderen van het afspelen te scheiden. Dit zorgt ervoor dat het X300A-systeem de volledige diepte en complexiteit van hoge resolutie muziekbestanden weergeeft, precies zoals de artiest dit bedoelde. Al deze high- end technologie wordt aangevuld met de bekroonde Uni-Q ‘point source’ driver array, afkomstig uit KEF’s vlaggenschip luidspreker, de Blade. Het resultaat is een ruimtelijk, precies en uitzonderlijk gedetailleerd geluid, ongeacht het gebruikte afspeelapparaat.

 

PURE EENVOUD

Het configureren van de X300A Draadloos is eenvoudig. Voor wie gebruik maakt van de Setup Wizard op deze website duurt dit slechts enkele minuten. Met een balansknop aan de achterzijde van de hoofdluidspreker kunt u het geluid optimaliseren voor plaatsing op een bureau, tegen een muur of vrijstaand. U hoeft uw luidsprekers alleen maar aan te zetten en de te streamen tracks te selecteren.

 

VOLLEDIGE COMPATIBILITEIT

De X300A Draadloos is ontworpen voor zowel Apple- (Mac OS X versie 10.6 of recenter) als Microsoft- (Windows 7 of recenter) opererende systemen. Ook kunt u uw muziek met Airplay® of DLNA streamen vanaf elk Apple- of Android-apparaat.

 

AirPlay werkt met iPhone, iPad, en iPod touch met iOS 4.3.3 of recenter, Mac met OS X Mountain Lion, en Mac en pc met iTunes 10.2.2 of recenter.


“Gemaakt voor iPod,” “Gemaakt voor iPhone,” en “Gemaakt voor iPad” betekent dat een elektronische accessoire specifiek is ontworpen voor aansluiting met respectievelijk iPod, iPhone, of iPad, en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor het functioneren van dit apparaat of naleving van veiligheids- en wettelijke normen. Opmerking: het gebruik van deze accessoire met iPod, iPhone, of iPad kan de draadloze prestatie beïnvloeden.

Android en de Android-robot zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Google Inc. Alle rechten voorbehouden.

Bundels

Accessoires

Reviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: KEF X300A Wireless Zwart (Set van 2)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit

Specificaties

Tradetracker Campage Hogere Klasse (39842)
Merk KEF
Kleur Zwart

Alternatives